Gazete Vatan Logo

Yürekleri ağıza getiren oyun!

Call of Duty Ghosts için yeni videolar geldi!

Yürekleri ağıza getiren oyun!

Tüm zamanların en iyi FPS oyunları arasında yer alan Call of Duty serisi yeni oyunlarıyla gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz saatlerde tanıtımı yapılan yeni Ghosts serisi için yeni görsel ve oynanış videoları yayınlandı. Multiplayer modundan gelen video izleyenleri heyecanlandırdı.

Geliştiricileri Infinity Ward ve Activision tarafından Modern Warfare 3 ile karşılaştırıldığında 30 yeni silahve 20 yeni killstreak''ın yer aldğı detaylardan kaçmıyor. Oyun severleri yeni multiplayer moduyla birlikte haritalarda oldukça yenilikçi sürprizler bekliyor. Yıkılan virane bölgelerde geçen, kırılma dökülmenin bol olduğu, Battlefield 3''ü aratmayan keyifli bir harita ile geleceğe benziyor.

Infinity Ward''ın bu yıl imza attığı en büyük yenilik, oyun içinde yeni bir karakteri baştan sonra kendinizin yaratmasına izin verilmesi. 20.000''i bulan karakter sayı ile oyuncunuzu derinleştirerek, oldukça akıcı bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Getirilen yenilikler bunlarla sınırlı değil. Ufak da olsa oyun severlere eğlenceli dakikalar sunacak Ghosts, Clan Wars moduyla, hiç kapanmadan online moduyla eşsiz klan savaşlarına ev sahipliği yapacak. PlayStation 3 ve 4 için senkronize olarak oynanabileceği bilgisi gelen oyun için yayınlanan video/görsellere konunun altından ve diğer sayfalardan bakabilirsiniz.

Haberin Devamı






KAYNAK : Teknolojioku.com - Yürekleri ağıza getiren oyun!