Gazete Vatan Logo

Yürek yaktı! 11 gün sonra...

Lyndsay ve Matthew çifti uzun süre çocuk sahibi olmak için çabalıyordu. Mutlu haber geldi; çiftin ikiz bebekleri olacaktı. Fakat bir sorun vardı ve doktorlar hiçbir ebeveynin duymak istemeyeceği kötü bir haber verdi.

Yürek yaktı! 11 gün sonra...

Lyndsay hamileliğinin 23. haftasındayken doktorlar eşi Matthew’a hiçbir ebeveynin duymak istemeyeceği kötü bir haber verdi. İkizlerden birinin kalbinde sorun vardı ve muhtemelen doğduktan hemen sonra hayatını kaybedecekti.

Lyndsay hamileliğinin 23. haftasındayken doktorlar eşi Matthew’a hiçbir ebeveynin duymak istemeyeceği kötü bir haber verdi.

Çift uzun süredir çocuk sahibi olmak için çabalıyordu. Bir erkek bir kız ikizleri olacağını duyduklarında sevinçten havalara uçtular. İkizlerinden birini kaybedeceklerini duyduklarında yıkıldılar.

Ancak bebek tam bir savaşçı çıktı.

Geçtiğimiz aralık ayında William ve kız kardeşi Reagan dünyaya geldi. İki bebek de sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Ancak erkek bebeğin kalbi düzgün atmıyordu. Doktorlar bebeğin en fazla bir hafta yaşayacağını söylediler.

William’ın anne ve babası haberi duyunca yıkıldılar. Bebekleri doğduktan sonra onunla olabildiğince fazla vakit geçirmeye başladılar.

William ile olabildiğince vakit geçiren anne ve baba, Lindsey Brown isimli profesyonel bir fotoğrafçıdan kendilerinin fotoğraflarını çekmesini istedi.

Haberin Devamı

Lindsey Brown, CNN’e “Fotoğrafları çekerken ben de çok duygulandım. Her şey yolunda gidiyormuş gibi davrandılar. Hareketlerinden minik Will’in bir sorunu olduğunu anlamak mümkün değildi” dedi.

Fotoğraflar harika çıktı. William’ın babası Matthew, WTVG’ye “Hayatımın en mutlu 11 günüydü” dedi. Fotoğraflar sayesinde aile çocuklarını her daim hatırlayacak.

Fotoğraflar çekildikten birkaç gün sonra William hayatını kaybetti. Hayata çok erken veda etse de aile oğullarıyla geçirdikleri günler için hep şükrediyor.

Lindsey Brown, “Oğullarını çektiğim fotoğraflarla hatırlayacak olmaları ve Reagan büyüdüğünde ona kardeşinin fotoğraflarını gösterebilecek olmalarını kelimelerle ifade edemiyorum” dedi.

Küçük bir bebeğin hayata bu kadar erken veda etmesi gerçekten çok üzücü. William ailesiyle sadece 11 gün geçirebildi.