Gazete Vatan Logo

Yunan meclisinde Scarlett tartışması

Yunan parlamentosunda geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ‘kurtarma paketi’ oturumuna ABD’li aktris Scarlett Johansson tartışması damgasını vurdu.

Yunan meclisinde Scarlett tartışması

Uluslararası Para Fonu (IMF) ve Avrupa Birliği’nin (AB) öne sürdüğü kemer sıkma politikalarına ‘boyun eğdiği’ gerekçesiyle eleştirilen Maliye Bakanı Öklid Çakalotos, hükümetin yüzde iki bütçe fazlası vermesinin ‘imkansıza yakın’ olduğunu söyledi.

‘İçki teklifi’

Çakalotos, “AB bizden yüzde 2 bütçe fazlası vermemizi istiyor. O zaman ben de Scarlett Johansson ile içki içmek istiyorum. İstenecek şeylerin sınırı yok. Ama olacak şey var, olmayacak şey var” diye konuştu. Söz konusu açıklamanın ardından ünlü aktrisi Fransa’nın başkenti Paris’te bulan Yunan basını, 32 yaşındaki oyuncuya ‘Bakanımızın içki davetini kabul edecek misiniz?’ sorusunu sordu. Çakalotos’un teklifinin kendisini onurlandırdığını söyleyen Johansson, “Kulağa harika geliyor. İlginç bir teklif. Eğlenceli olacağa benziyor. Yunan meclisine konu olacağımı hiç düşünmemiştim” ifadelerini kullandı.

‘Parası yetmez’

Evli ve üç çocuk babası olan Çakalotos’un Scarlett için doğru bir tercih olmayacağını yazan Yunan basını, “Biliyorsunuz ülke ekonomik krizle boğuşuyor. Bizim bakanın parası ve zamanı Scarlett’e yetmez” yorumunda bulundu.

Haberin Devamı