911 Hızır Acil Magazin

Beyazıt Öztürk bu hafta "Beyaz Show"da harika bir test yaptı. Yanına manken Tuğba Özay'ı alıp, Aliye skandalının patlak verdiği Hayrola Çay Bahçesi'ne gitti ve saat tuttu

Haberin Devamı

Beyazıt Öztürk bu hafta "Beyaz Show"da harika bir test yaptı. Yanına manken Tuğba Özay'ı alıp, Aliye skandalının patlak verdiği Hayrola Çay Bahçesi'ne gitti ve saat tuttu. Daha 16. dakika dolmadan atv kameralarının ışığı otomobilin ön camında patladı. 35. dakikaya girilirken bu kez Show TV ve Kanal D "olay yerinde" idi. 43. dakikada "Televole" hazır ve nazırdı. Bir saat içinde ise tam 7 magazin ekibi olay yerine intikal etmişti!

Gözümün önüne haber bültenlerinin bildik görüntüleri geldi. Adam trafik kazası geçirir. Dakikalar boyunca yerde acı içinde kıvranır. Etraftaki vatandaş "Bu nasıl devlet? Bir saat önce haber verdik, hâlâ ambulans gelmedi" diye haykırır. Bir başka görüntü: Mahalleli, itfaiye erlerine saldırır. "Neredesiniz kardeşim? Evler yandı kül oldu. Bir saattir sizi arıyoruz!"
Görünen o ki memlekette olay yerine en çabuk intikal edenler, bizim magazinci meslektaşlarımız. Madem öyle, bir acil çağrı hattı da onlar için oluşturulsun. Artık ismi 911 Hızır Acil Magazin mi olur, Hınzır Acil Magazin mi, orasını bilemem...

Şarkılı mesajlar
Hülya Avşar, konuk olduğu "Beyaz Show" için son derece anlamlı şarkılar seçmişti. Ünlü sanatçı, programı "Kendim Ettim Kendim Buldum" ile açtı. Sanki son olaylar üzerine özeleştiri yapar gibiydi. Ve sıkı durun, ikinci parça "Yıllar Sonra Rastladım Çocukluk Sevgilime" idi. Malum, Avşar'ın ilk aşkı Nail Keçili ile birlikte olduğu konuşuluyordu. Bu şarkı adeta "itiraf" gibiydi.

Hülya Avşar ayrılığı ve Feraye'nin hamileliği üzerine de bolca görüş beyan etti. "Ben evlensem de, erkek arkadaşım olsa da Kaya benim evime girip çıkmaya devam edebilir" diyen Hülya'nın Feraye'ye de mesajı vardı:

"Hiç konuşmuyor gibi görünse de hâl, hareket ve davranışlarıyla mesajlar veriyor. Keşke konuşsa. Çünkü vücut dilini kullanarak daha ağır konuşuyor. Ama yine de ona kızgın değilim. Hatta bir kadın olarak onun korunması gerektiğine de inanıyorum. Zira Kaya ona umut vermiş olabilir. Bu olaylarda Kaya'nın hatası da vardır mutlaka."

Beyaz'ın Arjantinli manken Jimenez'e sürekli kur yaptığı programda ayrıca İlhan Mansız'ın bir mankenlik ve oyunculuk ajansı kurduğunu, Hülya Avşar'ın TGRT'ye yapacağı şov programının ertelenebileceğini de öğrendik.

Enfes reklam
Cem Yılmaz yine yaptı yapacağını ve ekranda yeni bir kahkaha bombası patlattı. OPET'in yeni reklamı dün prime time kuşağında izleyicilerle buluştu. Mike bu kez kendine musallat olan bir cadde yarışçısıyla kapıştı. Ama ne kapışma... İki ayrı karakteri mükemmel tiplemelerle canlandıran Cem Yılmaz, kendine özgü ince zeka ürünü esprileriyle reklam metnine de imzasını atmıştı. Özellikle GITT'in "levye moduna geçişi" harikaydı. Cem'in sahne şovlarında olduğu gibi, izleyicinin gözüne sokulmadan "araya sıkıştırılan" mesajlar ve usta işi sosyal taşlamalar da yerli yerindeydi. Ayrıca ne Cem ürünün önünü kapattı, ne ürünü tanıtmak adına Cem'in önü kesildi... Reklamın her karesi, kuyumcu terazisinden çıkmış gibiydi.

Bunca saçma sapan reklam arasında Cem Yılmaz, sektöre "reklamcılık" dersi veriyor. Aldığı her kuruş, anasının ak sütü gibi helal olsun! (Araya bir mesaj da ben sıkıştırayım dedim. Reklamdaki otomobillerin hepsi onun da...)

DİĞER YENİ YAZILAR