Gazete Vatan Logo

Yüksek Sosyete'nin yeni bölümünde ayrılık mı gözüküyor?

Yüksek Sosyete'nin 10. yeni bölüm tanıtımları yayınlandı. Star Tv'de yayınlanmaya devam eden Yüksek Sosyete'nin yeni bölümü izleyicileri heyecanlandırıyor. Yüksek Sosyete'nin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte ayrıntılar...

Yüksek Sosyete'nin yeni bölümünde ayrılık mı gözüküyor?

Yüksek Sosyete 10. yeni bölüm için geri sayıma başladı. Her bölümü ekrana kilitleyen Yüksek Sosyete bu hafta da reyting rekorları kıracak bir bölümle geliyor. Yüksek Sosyete'de Cansu, Kerem'in ona yalan söylediği öğrenince neler yapacak? İşte detaylar haberimizde yer alıyor...

Bi Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizi Yüksek Sosyete'nin yönetmen koltuğunda ise, Metin Balekoğlu oturuyor. Her hafta yeni bölümü ile ekran başına gelen dizi Yüksek Sosyete'nin başrollerinde ise, Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk yer alıyor. Yüksek Sosyete bu hafta yeni bölümü ile akşam saat 20:00'de Star TV'de!

YÜKSEK SOSYETE 10. YENİ BÖLÜM 1. TANITIM

YÜKSEK SOSYETE 10. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

YÜKSEK SOSYETE'DE GERÇEKLER AÇIĞA ÇIKIYOR!

Kerem'in itirafıyla allak bullak olan Cansu, gerçeklerle nasıl baş edeceğini bilemez. Bu zamansız itiraf Mert'in planlarını suya düşürür. Yıllardır yan yana yürüyen iki dost, ilk defa karşı karşıya gelirler. Bu kavga aynı zamanda onların dostluklarının en büyük sınavıdır. Diğer yandan Levent’in hayatına girmesiyle yeni bir düzen kurabileceğine inanan Süreyya, yıllardır boyun eğdiği Metin’e boşanma davası açmaya karar verir.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE 10. YENİ BÖLÜM 2. TANITIM

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

YÜKSEK SOSYETE'DE İTİRAF ZAMANI!
Kerem'in Cansu'ya gerçekleri itiraf etmesini engellemeye çalışan Mert, talihsiz bir kaza geçirir. Mert yaşam ve ölüm arasında, Kerem vicdan azabıyla, Ece kaybetme korkusuyla boğuşurken aşk, tüm bunların üstesinden gelebilecek mi? Kerem ve Cansu'nun uzun zamandır bekledikleri an gelir, kimseden saklanmadan ilk randevularına çıkarlar. Ancak o gece de onları, unutulmaz anlar ve büyük itiraflar bekler. Diğer yandan Levent ise Süreyya'yı daha önce hiç görmediği bir dünya ile tanıştırır. Bu yeni dünya Süreyya'ya unuttuğu cesaretini hatırlatır.
Oyuncular ve Künye
Yapım: Bi Yapım
Yapımcı: Burak Sağyaşar
Yönetmen: Metin Balekoğlu
Senarist: Yazı Odası
Cansu
Hazar Ergüçlü
Kerem
Engin Öztürk
Ece
Meriç Aral
Mert
Ozan Dolunay

Haberin Devamı