Gazete Vatan Logo

Yüksek Sosyete'de bir gecelik masal...

Yüksek Sosyete 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yüksek Sosyete'nin yeni bölümü yine bomba bir bölümle ekran karşısına gelmeye hazırlanıyor. Süreyya'nın zoru ile davete katılan Cansu yeni bölümde neler yaşayacak? Yüksek Sosyete'nin 8. yeni bölümü ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde...

Yüksek Sosyete'de bir gecelik masal...

Yüksek Sosyete 8. yeni bölümde Cansu'nun bir gecelik masalı yer alıyor... Yapımcılığını Bi Yapım'ın gerçekleştirdiği, başrollerinde ise; Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk'ün yer aldığı dizi Yüksek Sosyete izleyicisi ile buluşmayı bekliyor. Yüksek Sosyete her Perşembe saat 20:00'de Star Tv'de!

YÜKSEK SOSYETE 8. BÖLÜM FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE'DE BİR GECELİK MASAL

Yalnızca bir gece... Kerem, Cansu'ya unutulmaz bir gece için söz verir ve sözünü tutar. İlk kez özgür bir gece yaşayan ikili birbirlerine sırılsıklam aşık olurlar ama sabah olduğunda gerçek dünyanın acımasızlığı onları karşılar. Ece, Mert'e karşı koymak için kendiyle bir savaş verir. Mert ise Ece'yi kazanmak için sıra dışı bir yol dener. Levent ve Bedia'nın yeni işbirliği sayesinde ise Levent, Süreyya'dan "evet" yanıtı almayı başarır.

YÜKSEK SOSYETE 8. BÖLÜM 2. FRAGMAN

YÜKSEK SOSYETE'NİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

YÜKSEK SOSYETE'DE DÜĞÜN VAR!
Cansu, Süreyya'nın zoruyla bir sosyete düğününe katılacak ama davetlilerin arasında Mert Çalhan da var! Tabii ki Mert, yerine Kerem'i gönderecek. Cansu ve Kerem sosyete düğününde sırları ortaya çıkmasın diye birbirinden köşe bucak kaçacaklar. Diğer yandan Ece ve Mert bir mahalle düğününde sürpriz bir gece yaşayacak.
Mutlu aile tablosu rolünü oynamaya çalışan Koran Ailesi'ndeki herkes için ise düğün beklenmedik gelişmelere gebe olacak. Davetsiz olarak düğüne gelen Işıl, Süreyya cephesinde bardağı taşıran son damla olacak. Cansu ve Süreyya yüzleşecek, anne kız arasındaki bu duygu yüklü hesaplaşmada yıllardır saklanan "uğursuzluk" sırrı açığa çıkacak.

Haberin Devamı