Gazete Vatan Logo

Yüksek Sosyete 17. bölüm fragmanında Cansu büyük şok yaşıyor!

Yüksek Sosyete'nin 17. bölüm fragmanında yine heyecanlı sahneler yaşanıyor. Yüksek Sosyete'nin yeni bölümünde Cansu Kerem'in şirkette işe başlamasının nedenini kendisi sanıyor. Cansu gerçekleri acı bir şekilde öğreniyor, Yüksek Sosyete'nin yeni bölümü bu akşam...

Yüksek Sosyete 17. bölüm fragmanında Cansu büyük şok yaşıyor!

Yüksek Sosyete'nin 17. bölüm fragmanları yayınlandı. Yüksek Sosyete dizisinde heyecanlı olaylar bitmiyor. Kerem şirkette işe başlayarak intikam almaya çalışıyor. Cansu kendisi için geldiğini düşünse de Kerem ve Sude'yi öpüşürken gördüğünde dünya başına yıkılıyor. Tüm yaşananlar bu akşam Yüksek Sosyete'nin yeni bölümünde olacak.

Yapımcılığını Bi Yapım'ın üstlendiği Yüksek Sosyete dizisinin başrollerinde Hazar Ergüçlü, Meriç Aral, Ozan Dolunay, Zuha Olcay, Hakkı Ergök yer alıyor. Yüksek Sosyete Perşembe akşamları sat 20:00'de Star TV ekranlarında oluyor.

YÜKSEK SOSYETE 17. BÖLÜM FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE 17. BÖLÜM FRAGMANI-2

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yüksek Sosyete’de dengeler değişiyor.

Kerem ile ailesi tarafından göz hapsine alınan Cansu'nun yolları yine yüksek sosyetede kesişir. Böylece; Cansu, Kerem, Mert ve Ece yepyeni bir denklemde tekrar bir araya gelirler. Ancak Kerem, artık bildiğimiz Kerem değildir... Diğer yandan Bedia; Mert'i kazanmak için Ece'nin hayatını zorlaştırmanın bin bir yolunu bulur. Ece ve Mert için bu büyük bir sınavdır. Hem Levent'in rest çekip gitmesi hem de Ela'nın Koran Konağı'na gelişiyle hayatı alt üst olan Süreyya ise tam bir çıkmazdadır.

Haberin Devamı