Gazete Vatan Logo

Yüksek Sosyete 9. yeni bölümde beklenmedik kaza!

Yüksek Sosyete 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yüksek Sosyete yeni bölümünde Kerem beklenmedik bir kaza geçiriyor. Yüksek Sosyete'nin 9. yeni bölümü ile ilgili bütün ayrıntılar...

Yüksek Sosyete 9. yeni bölümde beklenmedik kaza!

Star Tv ekranlarının beğenilen dizisi Yüksek Sosyete 9. yeni bölümü ile izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Bi Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizi Yüksek Sosyete'nin başrollerinde ise; Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral ve Ozan Dolunay yer alıyor. Yüksek Sosyete her Perşembe saat 20:00'de Star Tv'de!

YÜKSEK SOSYETE 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yüksek Sosyete dizisinin 9. yeni bölümünde Kerem bir kaza geçiriyor. Yüksek Sosyete dizisinin yeni bölümünde Kerem'in kaza geçirdiği duyan herkes soluğu hastanede alıyor. Yüksek Sosyete yeni bölümde neler yaşanacak? Yüksek Sosyete her Perşembe saat 20:00'de Star Tv'de!

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

YÜKSEK SOSYETE'DE BİR GECELİK MASAL

Yalnızca bir gece... Kerem, Cansu'ya unutulmaz bir gece için söz verir ve sözünü tutar. İlk kez özgür bir gece yaşayan ikili birbirlerine sırılsıklam aşık olurlar ama sabah olduğunda gerçek dünyanın acımasızlığı onları karşılar. Ece, Mert'e karşı koymak için kendiyle bir savaş verir. Mert ise Ece'yi kazanmak için sıra dışı bir yol dener. Levent ve Bedia'nın yeni işbirliği sayesinde ise Levent, Süreyya'dan "evet" yanıtı almayı başarır.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMÜN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Hazar Ergüçlü kimdir?

Hazar Ergüçlü (d. 1 Ocak 1992, KKTC), Kıbrıs Türkü oyuncu
Hayatı
Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım atmıştır. 7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda görünmeye başlamıştır. Medcezir dizisinde Eylül adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandırmıştır.Şuan da halen devam etmekte olan Yüksek Sosyete adlı dizide Cansu karakterini canlandırmaktadır.
Doğum 1 Ocak 1992 (24 yaşında)
KKTC
Ebeveyn(ler)i Neşe Ergüçlü, Süleyman Ergüçlü
Meslek(ler) Oyuncu
Köken Kıbrıs Türkü
Etkin yıllar 2010-günümüz
Filmografisi
Sinema
2013 Benim Dünyam Ayla - Ela'nın Kardeşi Başrol
2012 Açlığa Doymak Sena Başrol
2010 Gölgeler ve Suretler Ruhsar Yardımcı Karakter
Televizyon
2016 Yüksek Sosyete Cansu Koran Başrol
2015 Analar ve Anneler Kader Ayaz Başrol
2013 - 2015 Medcezir Eylül Buluter Başrol
2011 - 2013 Kuzey Güney Simay Canay Yardımcı Karakter

Haberin Devamı