Gazete Vatan Logo

Yüksek Sosyete 6. bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Yüksek Sosyete, geniş oyuncu kadrosuyla ve muhteşem senaryosuyla izleyiciyi kendine çekiyor. Şahane Damat yayınlanan yeni kısa tanıtımlarıyla bölümde olacakları heyecan ile kendi günü ve saatine saklıyor. Şahane Damat fragmanlarını merak edenlerin aşağıya tıklaması yeterli..

Yüksek Sosyete 6. bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Yüksek Sosyete merak edilenleri biraz olsun hafifletmek için iki farklı fragman yayınladı. Yapımını Bi Yapım, yapımcılığını ise Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Yüksek Sosyete yine unutulmayacak bir bölümle ekranlarda yerini alıyor. Her Perşembe Star Tv'de yerini alan Yüksek Sosyete, bu hafta da saat 20.00'de yerini alıyor. Başrol oyunculuğunu Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk, Cansu ve Kerem karakteriyle karşımıza çıkıyor. Yüksek Sosyetenin yeni bölümünü merak edenler yarın akşam 20.00'de ekranlara davet ediliyor...

YÜKSEK SOSYETE 6. BÖLÜM İLK TANITIM

Yüksek Sosyete'ye Nihat Altınkaya sürprizi!

Yayınlandığı günden beri ilgiyle izlenen ve yüksek reytingleri ile adından başarıyla söz ettiren Yüksek Sosyete'nin bu haftaki bölümünde izleyici ile buluşacak olan başarılı oyuncu dizide Avukat Levent Karatay karakterine hayat verecek.

YÜKSEK SOSYETE 6. BÖLÜM 2. FRAGMAN

Levet, (Nihat Altınkaya) otuzlu yaşlarının sonlarında uzun bir dünya turundan sonra Türkiye'ye yeni dönüş yapmış bir avukattır ve iş dünyasında yüksek sosyetelerle bir araya gelmez. Her zaman yüzünde çapkın gülümsemesi, bir zırh gibi kullandığı espiri anlayışı ve serseri tavrıyla Süreyya'yı ( Zuhal Olcay) etkilemek için elinden geleni yapacak.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ece'nin gönlünü almaya çalışan Mert; dörtlümüz için göl kenarında bir piknik ayarlar. Kerem'den köşe bucak kaçan Cansu, Kerem'in evlenmeyeceğini öğrenen Ece'nin yalvarmalarına dayanamaz ve piknik teklifini kabul eder. Böylece dörtlümüz; sürpriz yakınlaşmaların habercisi bir pikniğe doğru yola çıkar.

YÜKSEK SOSYETE 5. BÖLÜMÜN TAMAMI İÇİN TIKLA

Diğer yandan Metin, Süreyya'yı geri kazanmak için romantik jestlere başvurur. Bu gelişmelerden haberi olmayan Işıl ise Süreyya’ya karşı verdiği savaşı kazandığını düşünür. Ama iki kadını da bekleyen kötü bir sürpriz vardır.