Gazete Vatan Logo

Yüksek Sosyete 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yüksek Sosyete'nin 18. bölümü heyecanlı sahnelere konu oldu. Yüksek Sosyete'nin son bölümünde Kerem'in Sude'yi öpmesi karşısında Cansu gözyaşlarına boğuldu. Yüksek Sosyete'nin 19. bölüm fragmanında ikili arasındaki ilişki nasıl bir durum alacak?

Yüksek Sosyete 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yüksek Sosyete 18. bölümüyle dün akşam Star TV'de izleyicileriyle buluştu. Heyecan dolu bir bölümle izleyicilerini ekran başına kilitleyen Yüksek Sosyete'nin 19. yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu oldu. Yüksek Sosyete'nin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlandığında haberimizde yer alacak.

Yapımcılığını Bi yapım'ın üstlendiği Yüksek Sosyete dizisinin başrollerinde Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Zuhal Olcay, ve Hakkı Ergök yer alıyor. Yüksek Sosyete Perşembe saat 20:00'de Star TV'de yayınlanıyor.

YÜKSEK SOSYETE 18. BÖLÜM FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE 18. BÖLÜM 2. FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Kerem'e karşı hala kendini suçlu hisseden Cansu her fırsatta kendini affettirmeye çalışır ancak Kerem, bu çabaları görmezden gelir. Sonunda Kerem, bu aşka kapılarını tamamen kapatmak için affedilmez bir adım atar. Oliva'yı ve Mert'i kaybedecek olmanın hırsıyla Bedia, bu ortaklık nedeniyle Süreyya'yı suçlar. İki kadın tekrar karşı karşıya gelir ve aralarındaki dostluk köprüleri yıkılır. Diğer yandan Bedia'nın baskısı işe yaramaz, Ece Mert'e daha sıkı sarılır. Süreyya'yı ise zor günler beklemektedir. Metin, Levent konusunda ipleri eline almaya çalışırken, Işıl ise Ela'yı almak için her şeyi göze almıştır.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE ZİRVE'DE!

Star’da 16. bölümüyle ekrana gelen, başrollerini genç oyuncular Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü’nün paylaştığı Yüksek Sosyete AB Sosyal Statü, Total ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen yapım olarak, 100 program arasında zirveye yerleşti. Yüksek Sosyete rakiplerine fark attı!

Dizi, Tüm Kişiler’de yüzde 4,69 reyting, yüzde 13,30 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 4,69 reyting, yüzde 13,38 izlenme payı ve 20+ABC1’de 5,21 izlenme oranı ve 13,67 izlenme payına ulaşarak 100 program arasında birinci oldu.