Gazete Vatan Logo

Yüksek Sosyete 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Yüksek Sosyete yayınlandığı ilk günden bu yana Star TV ekranlarının başarılı yapımlarından gösteriliyor. Günden güne genişleyen hayran kitlesi ile ekranların vazgeçilmezlerinden olan Yüksek Sosyete yeni bölümü ile yankı uyandıracak. Hayranları tarafından merakla beklenen Yüksek Sosyete’ nin yeni bölüm fragmanı ve diziye ait detaylar haberimizde..

Yüksek Sosyete 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Yüksek Sosyete güçlü hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosu ile yayınlandığı ilk günden izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. 10. Bölümü ile büyük yankı uyandıran dizinin 11. Yeni bölümünde neler olacak?

Bi Yapım’ın imzasıyla ekrana gelen ve başrollerini Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk’ ün paylaştığı Yüksek Sosyete dizisi 11. yeni bölümüyle 1 Eylül 2016 Perşembe akşamı saat 20.00'da star'da!

YÜKSEK SOSYETE 11. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE 11. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Yüksek Sosyete yeni bölümünde, Kerem gerçekleri itiraf ederek rahatlasa da, Mert ile Cansu'nun sırlarını saklaması gittikçe zorlaşacak. Yüksek Sosyete 11. yeni bölüm fragmanı sonrası izleyiciler, Mert ile Cansu'nun birbirleri hakkındaki gerçeği öğrenip öğrenmeyecekleri ve bunu Ece ile kerem itiraf edip etmeyeceklerini merakla beklemeye başladı. Süreyya ile Avukat Levent arasındaki yakınlaşmanın nereye varacağı ise Yüksek Sosyete 11. yeni bölümde merakla beklenen başka bir konu oldu.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE YAYINLANAN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Kerem'in itirafıyla allak bullak olan Cansu, gerçeklerle nasıl baş edeceğini bilemez. Bu zamansız itiraf Mert'in planlarını suya düşürür. Yıllardır yan yana yürüyen iki dost, ilk defa karşı karşıya gelirler. Bu kavga aynı zamanda onların dostluklarının en büyük sınavıdır. Diğer yandan Levent’in hayatına girmesiyle yeni bir düzen kurabileceğine inanan Süreyya, yıllardır boyun eğdiği Metin’e boşanma davası açmaya karar verir.

KÜNYE
Yapım: Bi Yapım
Yönetmen: Metin Balekoğlu


OYUNCU KADROSU: Cansu: Hazar Ergüçlü, Kerem: Engin Öztürk, Ece: Meriç Aral ,Mert: Ozan Dolunay ,Süreyya: Zuhal Olcay ,Metin: Hakkı Ergök ,Bedia: Aliye Uzunatağan ,ılmaz: Taner Barlas ,Ayşen: Hülya Gülşen Irmak ,Işıl: Ceyda Tepeliler ,Begüm: Gülşah Çomoğlu ,Can: Özgün Çoban , Şirin: Aybike Turan, Ercan: Yasin Çam