Gazete Vatan Logo

Yüksek Sosyete yeni bölümünü ile olay olacak!

Yüksek Sosyete 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yüksek Sosyete dizisinin 10. yeni bölümünde neler yaşanacak? Son bölümde neler oldu? İşte Yüksek Sosyete dizisi ile ilgili tüm ayrıntıları sizin için haberimizde topladık...

Yüksek Sosyete yeni bölümünü ile olay olacak!

Yoluna dolu dizgin devam eden Yüksek Sosyete 10. yeni bölümü ile ekran karşısında yer almayı bekliyor. Yapımcılığını Bi Yapım'ın üstlendiği dizi Yüksek Sosyete'nin başrollerinde ise, Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk yer alıyor. Yüksek Sosyete her hafta Perşembe akşamı saat 20:00'de Star Tv ekranlarında yer alıyor...

YÜKSEK SOSYETE 10. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE DİZİSİNİN KONUSU

Çok başarılı bir caz müzisyeni olan C.K. Dexter Haven, Newport, Rhode Island sosyetesinden olan zengin karısı Tracy Samantha Lord'dan yeni ayrılmıştır ama Haven hala eski karısına çok aşıktır. Ne var ki Tracy terbiyeli bir centilmen olan George Kittredge ile evlenmek üzeredir.

Spy dergisi, Tracy'nin babasıyla ilgili utanç verici bir makale yayıınlamak üzeredir. Yayınlamamaları için tek şart ise Tracy'nin düğününü haber yapmalarıdır. Lord ailesi bu teklifi kabul etmek zorunda kalırlar ve bu yüzden dergi Tracy'lere yazar Mike Connor'ı ve fotoğrafçı Liz Imbrie'yi gönderir. Tracy dergiden gelenlere bir oyun oynamaya başlar ve böylelikle onlardan kendince intikamını alır.

Haberin Devamı

Connor, Tracy'ye aşık olmuştur. Tracy artık ona aşık üç adamdan birini seçmek zorunda kalır. Bu seçim sürecinde ise kendini keşfetmeye başlar.

Oyuncular ve Künye

Yapım: Bi Yapım
Yapımcı: Burak Sağyaşar
Yönetmen: Metin Balekoğlu
Senarist: Yazı Odası
Cansu
Hazar Ergüçlü
Kerem
Engin Öztürk
Ece
Meriç Aral
Mert
Ozan Dolunay