Gazete Vatan Logo

Yüksek sıcaklığa dikkat

Hava sıcaklığının yurdun, güney, iç ve doğu kesimlerinde mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor. Hava sıcaklığının yurdun, güney, iç ve doğu kesimlerinde mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyretmesi beklendiğinden, sıcak havanın oluşturabileceği olumsuzluklara karşı (güneş çarpması vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları isteniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzeydoğu kesimlerinde (Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin) aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış geçişlerinin görülmesi bekleniyor. Hava sıcaklığı yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek. Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında zaman zaman kuvvetli olarak esecek.


Çanakkale-Gökçeada deniz otobüsü seferi iptal

Kuzey Ege'de etkili olan kuvvetli poyraz, deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor. Alınan bilgiye göre, fırtına nedeniyle Çanakkale-Gökçeada arasında yapılması gereken deniz otobüsü seferi iptal edildi. Çanakkale Boğazı ile adalar arasında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ A.Ş. yetkilileri, diğer seferlerin normal olarak sürdürüldüğünü bildirdi.

Haberin Devamı