Gazete Vatan Logo

YSK kararı sonrası CHP ve İYİ Parti olağanüstü toplandı

CHP MYK karar üzerine Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında olağanüstü toplandı. Karar ile ilgili Ekrem İmamoğlu'ndan da ilk değerlendirme geldi. İYİ Parti Başkanlık Divanı da Akşener başkanlığında toplandı.

YSK kararı sonrası  CHP ve İYİ Parti olağanüstü toplandı

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul'da seçimlerin yenilenmesi kararının ardından olağanüstü toplandı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki toplantı, parti genel merkezinde yapılıyor.Toplantının ardından CHP sözcüsü Faik Öztrak açıklama yaptı.

İYİ PARTİ BAŞKANLIK DİVANI DA TOPLANDI

YSK'nın İstanbul kararının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gelişmeleri değerlendirmek üzere Başkanlık Divanı'nı topladı.

İMAMOĞLU, ANKARA'YA ÇAĞRILDI
CHP'de İmamoğlu ve İstanbul milletvekilleri Ankara'ya çağrıldı.
Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ile telefonda görüştü

İMAMOĞLUN'DAN İLK AÇIKLAMA

YSK’nın İstanbul seçimlerini iptal kararının ardından Ekrem İmamoğlu, Sultanbeyli’de katıldığı iftar programında konuştu. “Konuşacağız” diyen İmamoğlu şunları dile getirdi: "Bu akşam benimle ilgili kararı herkes merak ediyor. Ben de bazı duyumlar alıyorum ama YSK'nın kararını bekleyeceğim. Resmi açıklamasını bekleyeceğim. Ondan sonra beni bekleyin, geniş geniş fikirlerimi anlatacağım"

Haberin Devamı