Gazete Vatan Logo

YSK Başkanı: Hepimiz dinleniyoruz

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Muammer Aydın, Kapadokya'ya düzenledikleri gezi çerçevesinde Üçhisar'a geldi. YSK Başkanı Aydın gazetecilerin, "Siz de dinleniyormusunuz?" sorusuna, "Evet, hepimiz dinleniyoruz. Ruhen fiziken tatil yapıyoruz" dedi.

YSK Başkanı Aydın, 3 günlük Kapadokya gezisi kapsamında YSK üyeleri, Yargıtay üyeleriyle birlikte Kapadokyayı geziyor. Ankara'da gündeme bomba gibi düşen telefon dinleme skandalına ilişkin gazetecilerin "siz de dinleniyormusunuz" sorusuna, "Evet, hepimiz dinleniyoruz. Bütün YSK üyeleri olarak Kapadokya'ya geldik. Ruhen ve fiziken dinleniyoruz" şeklinde espriyle yanıt verdi. YSK Başkanı Aydın, telefonlarınız dinleniyor mu şeklindeki soruya "No Coment. Bilmiyorum. Yorum yapamam" yanıtını verdi.

YSK Başkanı Aydın önceki haftalarda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi yasak alsa dahi bağımsız aday olabileceğine ilişkin bir gazeteye yansıyan demecinin sorulması üzerine, "Sizde yazılmamak kaydıyla söylenen söze ne denir" diye yanıt verdi. Gazetecilerin "off the record" yanıtını vermesi üzerine Aydın, "Benim konuşmam da off the recorddu" diye konuştu.

-YARGITAY BAŞKANI GERÇEKER KAPADOKYA'DA-

Yüksek yargı mensuplarının Kapadokya'ya düzenledikleri geziye Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker de katıldı. Gezinin ikinci gününde Kapadokya'ya gelen Gerçeker, Ortahisar, Üçhisar, Ürgüp ve Göreme'yi gezecek. Yargıtay Başkanı Gerçeker'in yarın balon ile Kapadokya'yı havadan gezmesi bekleniyor.(

Haberin Devamı