Gazete Vatan Logo

Yollara çıkıyor

100 km’de 3.9 litre harcayan Accent Blue’nun dizeli çıktı

Yeni yüzüyle Türkiye’de Nisan’da 1.4 lt benzinli motor seçeneği ile satışa sunulan Accent Blue’nun dizel motor seçeneği de yollara çıktı. Araç, 128 beygir güç üreten 1.6 litrelik CRDi-VGT dizel motora sahip. Dizel Accent Blue 6 ileri manuel şanzımanla 100 km’de 3.9 litre yakıt tüketiyor. Accent Blue 1.6 CRDi’ın, benzinli modelde olduğu gibi yine Mode ve Prime olmak üzere iki farklı donanım seviyesi bulunuyor.

Mode seçeneğinde sürücü ve ön yolcu hava yastıkları, ESP, VSM, soğutmalı fren diskleri, ön sis farları, Radyo/ CD/ MP3 çalar ve iPod bağlantısı gibi birçok özellik standart olarak sunulurken Prime donanım seviyesinde ise yan ve perde hava yastıkları, deri direksiyon ve vites topuzu, dijital klima, alaşımlı jantlar ve park sensörü yer alıyor. Otomobilin fiyatı, şanzıman ve donanım seviyesine göre 40 bin 500 ile 45 bin 500 lira arasında değişiyor.

İhracatını yüzde 36 artıran Ford, 3’üncü vardiyada gazlayacak

Ford Otosan, ilk 5 ayda 90 bin adet araç ihraç ederek, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 36 artış sağladı. Ocak-Mayıs dönemi performanslarını değerlendiren Ford Otosan Genel Müdürü Nuri Otay, “2011 yılında da istikrarlı yükselişimiz devam ediyor. Hem ihracat yaptığımız mevcut pazarlarda payımızı artırıyor hem de yeni pazarlarda satış gerçekleştiriyoruz. Mayıs’ta 20 bin adedin üzerinde Transit, Connect ve Cargo ihracatıyla yaklaşık 90 bin adetlik rakama ulaştık. Haziran ve Temmuz ayları için de ihracat adetlerimizin artmasını hedefliyoruz” açıklaması yaptı. Otay, önümüzdeki aylarda 3’üncü vardiyanın devreye girmesiyle birlikte yükselişlerini sürdüreceklerini kaydetti.

Chrysler’de indirimli yaz bakım günleri

Chrysler, Jeep ve Dodge markalarına özel geleneksel “yaz bakım günleri” servis kampanyası başladı. 15 Haziran’a kadar devam edecek kampanya süresince, Chrysler, Jeep ve Dodge sahiplerine avantajlar sağlanacak. Yaz bakım günlerinde; tüm yedek parçalarda ve işçilik ücretlerinde yüzde 20 indirim (boya ve kaporta işlemleri hariç), MOPAR aksesuarlarda ile işçilik ücretlerinde yüzde 30 indirim, ücretsiz klima gazı kontrolü, TÜVTURK araç muayene standartlarına uygun ücretsiz check-up, ücretli işlem yaptırıldığında bir sonraki servis işleminde kullanmak üzere yüzde 15 indirim kuponu (boya ve kaporta işlemleri hariç), MOPAR güvencesiyle 2 yıl orijinal yedek parça ve işçilik garantisi sunuluyor.

299 lira taksitle Mazda2

Mazda yaz aylarında yepyeni bir kampanyaya start verdi. 15 Temmuz’a kadar sürecek kampanya kapsamında tüm Mazda modelleri için düşük taksitli ödeme fırsatları yer alıyor.

Tüketiciler Mazda2’ye 299 TL, Mazda3’e 399 TL, Mazda6’ya 699 TL ve Mazda CX-9’a ise 1.499 TL taksitle sahip olabilecek. Belirtilen taksit tutarları, anlaşmalı finans kurumları tarafından Mazda2, Mazda3 ve Mazda6 için araç modelinin yüzde 40’ı, Mazda CX-9’da ise yüzde 48’i oranında kullandırılan 60 ay vadeli kredi için geçerli.

Haberin Devamı