Gazete Vatan Logo

Yolcu otobüsünden iğrenç olay

Yolcu otobüsünden iğrenç olay

Sosyal medya platformu Ekşisözlük'te yer alan bir iddia ortalığı karıştırdı. İddiaya göre iğrenç olay 24.05.2016 tarihinde 19:15'te Muğla'dan İstanbul'a seyahat eden bir otobüste yaşandı.

Ekşisözlük'te yer alan iddiaya göre korkunç olay şöyle gelişti; Feribotla İstanbul yönüne geçerken gece 05:40'te uyuyan lisans öğrencisi kızın koltuğunun başına gelip elinde gazete parçası ve plastik bardak ile mastürbasyon yapan muavin, kızın suratına boşalıyor. Genç kız çığlık atarajk uyanıyor ve muavin su döküldü diyerek kendini savunuyor.

Üstelik iddiaya göre genç kız bu halde jandarma gelene kadar 1 saat boyunca bekliyor.

OLAY DOĞRU

Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Öztürk, Odatv'ye olayı doğrularken, muavin hakkında hukuki işlem başlatacaklarını söyledi.

Çiğdem Öztürk Odatv’ye şu açıklamayı yaptı:

“Olay doğru. Bir kadın yönetici olarak bunu kabul edebilmem, hazmedebilmem mümkün değil. Yasaların bize tanıdığı her türlü imkanı tanıyarak, hukuki manada söz konusu şahsa her türlü yaptırımı yaparken; diğer taraftan biliyorum bunun telafisi olmaz ama müşteki olan yolcumuzun psikolojik durumunu düzeltebilmek için, psikolojik destek dahil elimden ne geliyorsa yapacağım bu olayı unutturabilmek için, ama biliyorum unutulmayacak. İnanın bu ahlaksız şahsın olduğu tarafta değiliz."

Haberin Devamı

OLAY YERİNDE ÇEKİLDİĞİ İDDİA EDİLEN KARE