Gazete Vatan Logo

Yolcu otobüsü devrildi: 1 ölü, 41 yaralı

Bursa'da bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu, ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 41 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Bursa-İnegöl yolu 27. kilometrede, Bursa istikametine gelmekte olan sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 38 FA 302 plakalı yolcu otobüsü kontrolden çıkarak devrildi.
Kazada, ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 41 kişi yaralandı.
Yaralılar, Yüksek İhtisas Hastanesi, Şevket Yılmaz ve Bursa Devlet hastanelerinde tedavi altına alındı.


ÇORUM'DA DA OTOBÜS DEVRİLDİ: 22 YARALI
Çorum'da da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 2'si ağır 22 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, İzmir'den Trabzon'a giden Yılmaz Güney yönetimindeki 61 S 0297 plakalı yolcu otobüsü, Çorum-Samsun karayolunun 20. kilometresinde devrildi.
Kazada, otobüs şoförü Yılmaz Güney ile yolcular Hüsamettin ve Hamza Ekici, Nuriye Kocabıyık, Hacı Pekgöz, Kamile (5), Kemal (3), Kübra ve Hakan Özdemir, Aşkın Baş, Serpil ve Hacer Zengin, Kemal, Kenan ve Asım Aykaş, Hüseyin Aktaş, Hüseyin Açıkgöz, Emine Hoytan, Hikmet Balık, Kamile ve Hüseyin Erdem ile Metin Babur, yaralandı.
Çorum ve Hasanpaşa devlet hastanelerine kaldırılan yaralılardan Kamile ve Kemal Özdemir'in durumlarının ağır olduğu bildirildi.


TOKAT’TA YOLCU OTOBÜSÜ DEVRİLDİ: 1 ÖLÜ, 24 YARALI
Tokat’ın Erbaa ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 24 kişi yaralandı.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Iğdır’dan İstanbul’a giden Nevzat Taş idaresindeki 76 EH 545 plakalı yolcu otobüsü, Erbaa-Niksar karayolunun 33. kilometresindeki Erkümbet mevkisinde yolun buzlu ve kaygan olması nedeniyle devrildi.
Kazada yolculardan Azerbaycan uyruklu Abdulfed Alecfora (45) hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 24 yolcu, ambulanslarla Erbaa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu, kazadan yara almadan kurtulan yolcular ile ayakta tedavi edilen bazı yolcuların başka bir otobüsle İstanbul’a gittiği belirtildi.

Haberin Devamı