Gazete Vatan Logo
Magazin Yola düştüler!

Yola düştüler!

Kurban Bayramı'nı fırsat bilen ünlüler, tatil için yine erkenden yollara koyuldu. Havalimanında ellerinde valizlerle koşuşturan tanınmış simaların tercihi çoğunlukla yurtdışı rotaları oldu

Yola düştüler!

Aziz Arif hala kucağında

Nil Karaibrahimgil, 5 ay önce dünyaya getirdiği bebeği Aziz Arif, eşi reklamcı Serdar Erener ve görümcesi Sertab Erener ile bayram tatili için Londra'ya uçtu. Karaibrahimgil, x-ray’den en geçerken oğlunu Sertab Erener'e verdi. Küçük Aziz Arif halasının kucağında ilk kez görüntülenince Karaibrahimgil yetişip hemen yüzünü örttü.

Balayından önce Mekke’ye uçtular

Gülben Ergen geçtiğimiz hafta evlendiği televizyoncu eşi Erhan Çelik’le önceki gün hacca gitti. Dış Hatlar terminaline el ele gelen çift, Mekke’ye uçtu. Daha önce iki kez Umre’ye giden Ergen, “Evet yine kutsal topraklara gidiyoruz. Çok mutluyum. Allah herkese nasip etsin” dedi. Evlenmeden önce birlikte Umre’ye giden çift, el ele çektirdikleri fotoğraflarıyla gündem olmuştu.

ABD yolcusu

Cem Yılmaz, 4-12 Ekim tarihlerinde yeni stand-up gösterilerini sergileyeceği Amerika’ya uçtu. Ağabeyi, yeğeni ve ekibiyle havaalanına gelen Yılmaz, kontuar görevlileriyle selfie çektirdi.

Avrupa turu

Müzisyen Ozan Doğulu, eşi Ece Doğulu'yla birlikte Belçika'ya gitti. Kızları Lila’yı İstanbul’da bırakan çift, "Önce iş sonra da kısa bir Avrupa turu yapacağız" dedi.

Haberin Devamı