Gazete Vatan Logo

Yok böyle yüzleşme! 'Kız arkadaşı bana aşık olmuş'

Hafta içi her gün Star Tv ekranlarında yayınlanan “Zuhal Topal’la” programına Ali, Naz ve Elmir'in büyük yüzleşmesi damga vurdu. İşte Ali, Naz ve Elmir arasında yaşanan, akıllara durgunluk verecek diyaloglar...

Yok böyle yüzleşme! 'Kız arkadaşı bana aşık olmuş'

Naz, geçtiğimiz gün kendisine talip olarak gelen damat adayı Elmir’e bir şans vermiş ve onunla yemeğe çıkmak istediğini söylemişti. Canlı yayında Ali, Elmir’in arkadaşı olduğunu ve Naz’a talip olarak gelmesine çok şaşırdığını itiraf etmişti. Bunun üzerine loca adayları Naz’ın, Ali’ye inat olarak Elmir’e şans verdiği yorumlarını yapmışlardı.

Bugün Naz ve Elmir karar anları için canlı yayına çıktılar. Elmir, Naz için “Tiryakinim” isimli şarkıyı söyledi, Naz da bu şarkı hem bana hem de bizi çekemeyenlere gelsin diyerek, kararının olumlu olacağının sinyallerini verdi.

Zuhal Topal, Naz’a Elmir’e karşı ne hissettiğini sordu. Naz: “Ben ilk görüşte aşık olabilen bir kadın değilim. Elmir’i beğendim, hoşlanıyorum” dedi.

Bunun üzerine söz alan Elmir, Ali ile ilgili bir iddiada bulundu: “Benim bundan 2 yıl önce bir sevgilim vardı. Tartışmalarımız giderek arttı. Ayrıldıktan bir süre sonra sevgilimi Ali ile gördüm” diyerek, loca adaylarına seslendi; “Lütfen bana Ali ile arkadaşsınız, sen nasıl Naz’a talip olabilirsin demeyin” dedi.

Haberin Devamı

Bu iddiaları kesinlikle yalanlayan Ali; “Evet, Elmir’in kız arkadaşı bana aşık olmuş. Elmir’e sürekli beni soruyormuş; fakat ben arkadaşımın sevgilisi olduğu için kesinlikle bahsi geçen bayanla bir sevgililik durumu yaşamadım. Hatta bizi izliyorsa, yayına bağlansın doğruları anlatsın. Elmir, sen beni o kadar kıskanmışsın ki, geçmişte yaşanan bu duruma inat mı Naz’a talip geldin; çünkü geldiğin gün hala parmağında o bayanın sana hediye ettiği yüzük vardı” dedi.

“Sen, eski sevgilinin sana hediye ettiği yüzüğü takarak mı bana talip geldin? diyen Naz; “Tüm bunları duyduktan sonra Elmir’in, bana inat uğruna geldiğini düşünüyorum” dedi ve stüdyodan çıkmak istediğini söyledi.

Elmir, Naz’la baş başa konuşmak isteyince ikili Zuhal Topal’dan izin alarak konuşmak üzere stüdyodan ayrıldılar.