Gazete Vatan Logo

Yok böyle evlilik teklifi! 'İlk kez' sanal gerçeklikle...

Britanyalı Robin King, kız arkadaşı Kate'e evlenme teklifi yapmak için için özgün bir şeyler düşünmeye çalışıyordu ve ilerleyen teknoloji sayesinde bir yol buldu.

Yok böyle evlilik teklifi! 'İlk kez' sanal gerçeklikle...

Gazetevatan.com

Britanyalı bir çift bu hafta İngiltere'nin "ilk sanal gerçeklik evlenme teklifi" olduğu düşünülen bir şekilde nişanlandılar.

Gazetevatan'ın haberine göre çekimler bir firmanın sponsorluğunda olimpiyat madalyalı Sheffield şehrinde Britanyalı atlet Jessica Ennis-Hilli'in ev sahipliğinde yapıldı. Firma daha öncesinde evlenme teklifi yapmaya hazır birini arıyordu.

37 yaşındaki Robin bu çağrıya cevap verdi. Zaten uzun zamandır orijinal ve gizemli bir evlenme teklifi yapmayı düşünüyordu.

Sevgilisi Kate'e araba Sheffield'e gidene kadar olanları gerçeğe uygun bir şekilde anlatarak firmanın 250 Sterlin karşılığında sanal gerçeklik deneyimini yaşayacaklarını söyledi.

Sheffield'e vardıklarında sanak gerçeklik gözlüğünü takan Kate her şeyden habersiz 250 Sterlin karşılığında bir deneyim yaşayacağını düşünüyordu.Sanal gerçeklik gözlüğünde Jessica Ennis-Hill vardı.

Gözlüğü çıkardığında karşısında gerçek Jessica Ennis-Hill'i gören Kate şok geçirdi. Jessica Ennis-Hill'in arkasında bulunan Robin sevgilisine yaklaştı ve o sihirli soruyu sordu.

Haberin Devamı

Brighton'da yaşayan ve 7 yıldır birlikte olan çiftin 1 yaşında erkek bebekleri var.

Robin ve Kate'in geleceğini birleştirmesinde yardım eden firma ayrıca £ 5,000 Sterlinlik hediye çeki verdi.