Gazete Vatan Logo

Yok böyle alış-veriş!

Demsa Group'tan bu akşam Vogue Fashion Night Out’ta katılanlara sürpriz hediyeler

Bu akşam Vogue Fashion Night Out’ta (VFNO) keyifli alışveriş ve sürpriz hediyeler var.

Türkiye'nin en büyük moda-alışveriş etkinliklerinden Vogue Fashion Night Out bu akşam İstanbul Nişantaşı, Bağdat Caddesi ve İstinyepark'ta karnaval havası estirecek.

Ünlü markalar indirimli alışveriş fırsatları sunacak.

Demsa Group Luxury, monobrand ve Brandroom’larda 13 Eylül Perşembe akşamı VFNO’ya özel müzik ve ikram eşliğinde misafirlerini ağırlayacak.

Demsa Group Luxury, en yüksek tutarda alışveriş yapanlara, Triwa’nın çok özel saat hediyelerinin yanı sıra World Travel Trip ve Setur İşbirliğinde cruise seyahatinden Pera Palas Hotel’de akşam yemeği, konaklama, SpA ve 5 çayı keyfine kadar pek çok hediyeyi bir arada sunacak.
Ayrıca, Brandroom Nişantaşı’nda, ünlü tasarımcı Elie Saab’ın “Le Perfume” adlı parfümünün tanıtımıyla birlikte kırmızı halı üzerinde müşterilere özel fotoğraf çekimi gerçekleşecek. “Le Parfume”den satın alan müşterilere Elie Saab imzalı şık bir gece çantası hediye edilecek. Alışveriş sırasında mağaza müşterilerine, Mey İçki tarafından geceye özel, Kayra Vintage, Cameo D’oro ve Terra serileri servis edilecek. Geceye özel Vogue editörlerinin sezondan seçeceği favori parçalar da mağazalarda yerini alacak.


Haberin Devamı