Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Yoğun İstek Üzerine 2013 Fiyatlarıyla Devam Ediyor

Sur Yapı, kurulduğu günden bu yana 3 milyon metrekare inşaat, binlerce konut, ofis ve iş merkezi hayata geçirerek birçok başarılı projeye imza attı.

Yoğun İstek Üzerine 2013 Fiyatlarıyla Devam Ediyor

Sur Yapı yeni başlattığı “AZ AZ ÖDEYİN ÜSTÜ KALSIN!” KAMPANYASI ile müşterilerine lüks projelerinde birikimlerine dokunmadan kolay erişim ve müthiş bir yatırım fırsatı sunmaya yoğun istek üzerine 2013 fiyatlarıyla 24 Ocak’a kadar devam ediyor.

AZ AZ ÖDEYİN ÜSTÜ KALSIN!

Kampanya kapsamında Corridor projesinde müşteriler tasarruflarına dokunmadan lüks ve konforlu bir konuta hiç peşinat ödemeden, 60 ay için 0,50, 120 ay için 0,70 oran ile kredi kullanabilecekler. Kalan tutarı ise Sur Yapı bünyesinde 4 yıl vade farksız eşit taksitlerle ödeyebilecekler. Böylelikle bu kampanya kapsamında lüks bir konutu sadece taksit ödeyerek satın alabilecekler.

Ayrıca kampanyada peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı da bulunmakta. Hem oturumcu hem de yatırımcı müşterilere yönelik sunulan bu fırsatlar dışında her iki projede de yüzde 1 KDV fırsatı diğer önemli bir ayrıcalık olarak dikkat çekiyor.

CORRİDOR REZİDANSARALIK 2014 TESLİM, ÖRNEK DAİRE HAZIR! AZ AZ ÖDEYİN ÜSTÜ KALSIN

Avrupa Yakası’nın parlayan yıldızı, Güneşli’nin yeni ve gözde yaşam alanı Corridor ’da müşteriler 101 metrekare 2+1 daire için aylık 3 bin 190 TL taksit ödeyerek evlerini Aralık 2014 ‘te teslim alabilecekler. Kalan bedeli ise vade farkı ödemeden 4 yıl boyunca yılda 1 kez yıllık 52.988TL ödemelerle tamamlayabilecekler.

Corridor ‘da 2+1 bir daire için bir aile teslime kadar yaklaşık 50.000 TL lik bir ödeme ile lüks rezidansına taşınma şansına sahip olacak.

42 metrekare 1+0 stüdyo daire ise bin 1.379 lira taksit ödeyerek kira öder gibi lüks ve ayrıcalıklı bir rezidans daireye sahip olabilecekler.



CORRİDOR ÇARŞI’DA DÜKKANLARDA AZ AZ ÖDEYİN ÜSTÜ KALSIN KAMPANYASIYLA SATIŞTA

Güneşli’nin ilk temalı alışveriş caddesi Corridor Çarşı, Mimar Sinan ve Yalçın Koreş caddelerini birbirine bağlıyor. Corridor Çarşı’da 40 metrekare ile 1189 metrekare arası değişen büyüklükte 53 dükkan bulunuyor.

EŞSİZ BİR YAŞAMLA DEĞERLİ YATIRIMLARI BİRLEŞTİREN BULVAR

Burası sıradan bir cadde değil. Burası size seçkin bir hayatın yanında değerli yatırımları da sunan, yaşayan bir bulvar. Burada kendinizi Avrupa’nın en dinamik caddelerinden birinde hissedeceksiniz. Alışveriş ve çeşitli sosyalleşme mekanlarının bir arada olduğu bir buluşma yeri hayal ediyorsanız, doğru yerdesiniz. İster sadece yürüyüş yapın, ister dostlarınızla alışveriş sonrasında kahvelerinizi yudumlayın. İki ana caddeyi birbirine bağlayan, zevk ve renklerle hayata yeni bir boyut katan mağazalar, restoranlar ve kafelerin yer alabileceği bu bulvarda hayat, gündüz ve gece hep hareketli, hep canlı kalacak.

Corridor Çarşı’da dükkanlar 570.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Sur Yapı’nın İstanbul Güneşlide yer alan Corridor Projesi,yoğun ulaşım akslarından E-5 Karayolu ve TEM Otoyolu'nu birbirine bağlayan Basın Ekspres Yolu üzerinde ve Atatürk Havalimanı'na çok yakın bir konumda yer almakta. Son beş yıl içerisinde yapılan rezidans, ofis, otel ve alışveriş merkezi projeleri ile İstanbul’un yeni Maslak bölgesi olarak adlandırılan bölge, inşası tamamlananve faaliyete geçen Kirazlı-Aksaray ve Kirazlı-Başakşehir metro hatlarının kesişim noktası olan Kirazlı istasyonuna sadece 1,5 kilometre mesafede yer almakta.

Projedeki tüm dairelerin rezidans hizmeti alacağı projede ayrıca hem projenin hem de bölgenin restaurant, kafe gibi tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde bölgenin ilk ve de tek temalı alışveriş caddesi yer almakta.

Yaşamın 2014 yılı sonunda başlayacağı projede, yatayda ve dikeyde değişik blok yapılarında yer alan 1+0’dan 4+1’e kadar zengin daire seçenekleri ve de alışveriş çarşısında yer alan farklı tipteki ticari alanlar hem oturumcu hem de yatırımcılar için güzel fırsatlar sunuyor.

Corridor hakkında detaylı bilgi için: 0212 651 16 63 / www.suryapicorridor.com.tr

Haberin Devamı