Gazete Vatan Logo
Magazin Yoğun bakımda! Doktor yasak koydu

Yoğun bakımda! Doktor yasak koydu

Türk sanat müziğinin usta sesi Bülent Ersoy, zatürre başlangıcı nedeniyle 19 Ocak'ta hastaneye yattı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi gören ünlü sanatçıya, doktorlar 1 ay sahneye çıkma yasağı koydu.

Yoğun bakımda! Doktor yasak koydu

Bülent Ersoy'u yoğun bakımda ziyaret eden ses sanatçısı Onur Akay, ünlü şarkıcının sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Akay, Bülent Ersoy'un sağlık durumunun iyiye gittiğini kısa sürede taburcu olacağını söyledi

Magazin camiasında 'Felaket Tellalı' lakabı ile ünlenen ses sanatçısı Onur Akay, Diva Bülent Ersoy'un sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

1 AY SAHNEYE ÇIKAMAYACAK

Posta'nın haberine göre, Onur Akay, "Bülent Hanım çok ağır bir hastalık geçirdi ve tedavisi yoğun bakımda sürüyor. Doktorları 1 ay sahne yasağı koydu ama bu sesinde olan bir sorundan dolayı değil. Zatürre teşhisi ve ağır bir soğuk algınlığı nedeni ile sesi kısılmış." dedi.

Onur Akay, Ersoy'un sağlık durumunun iyiye gittiğini kısa sürede taburcu olacağını da söyledi.

"HAPSE GİRSEM SEVGİM AZALMAZ"

Muhabirin Onur Akay'a, " Bülent Ersoy'la aranızda bir mahkeme vardı ne oldu acaba?" demesi üzerine ise Onur Akay, "Paylaştığım bir fotoğraf nedeni ile bana 50 bin TL'lik tazminat davası açmıştı ancak, ben onun yüzünden hapse bile girsem ona olan sevgim azalmaz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

BÜLENT ERSOY, ONUR AKAY'A DAVA AÇMIŞTI

Bülent Ersoy, erkeklik dönemine ait fotoğrafları Facebook adresinden paylaştığı için Onur Akay'dan 50 bin TL tazminat istemiyle dava açmıştı. 22. Asliye Ceza Mahkemesi, ilk duruşmada dosya içeriğine girmeden görevsizlik kararı verdi.

Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay'a 50 bin TL'lik tazminat davası açan Diva Bülent Ersoy'a, ilk duruşmada kötü haber geldi. Geçtiğimiz sene Ersoy'un erkeklik dönemine ait fotoğraflarını Facebook adresinden paylaşan Akay'a, 50 bin TL'lik tazminat davası açan Bülent Ersoy'un ilk duruşması, İstanbul 22. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görüldü.

Ersoy ve Akay'ın gelmediği duruşmaya, davacı Bülent Ersoy'un vekili Avukat Ahu Ülgen ve davalı Onur Akay'ın vekili Avukat Sibel Sevinç Deveci katıldı. Hakim, görevli mahkemenin Fikri Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi olduğuna hükmetti ve dosya içeriğine girmedi. Gerekçeli karar yazıldıktan sonra dosya Fikri Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'ne sevk edilerek, orada yeniden görülmeye başlanacak.

Haberin Devamı