Gazete Vatan Logo

YKS'ye girecek herkesi kapsıyor! Saatler belli oldu...

YKS'ye girecek milyonlarca kişi bekliyordu. Ve yeni açıklama geldi saatler belli oldu. ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek YKS'ye girecek olan öğrencilerin T.C. Kimlik Kartı başvurularının alınması adına tüm il/ilçe nüfus müdürlükleri 18- 19 Mayıs 2020 tarihlerinde açık bulundurulacak. Nüfus Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü saatleri gerekli belgeleri duyurdu.

YKS'ye girecek herkesi kapsıyor! Saatler belli oldu...

İçişleri Bakanlığı “Sokağa Çıkma Kısıtlaması” ile ilgili ek genelge gönderdi. Genelgede sokağa çıkma yasağından istisna tutulanlar açıklandı.

Genelgede ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek merkezi Yüksek Öğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek olan öğrencilerin T.C. Kimlik Kartı başvurularının alınması adına tüm il/ilçe nüfus müdürlükleri 18- 19 Mayıs 2020 tarihlerinde açık bulundurulacak. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu 18- 19 Mayıs 2020 tarihlerinde nüfus müdürlüklerine T.C. Kimlik Kartı Başvurusu ile sınırlı olmak üzere öğrenciler ve ihtiyaç olması halinde beraberinde ana, baba, veli veya vasisinden bir kişi sınava başvurulduğunu gösterir belgeyi ibraz etmek şartıyla sokağa çıkabilecek. Ayrıca nüfus müdürlükleri belirlenen o tarihlerde ve saatlerde hizmet vermeye devam edecek.

SAATLER BELLİ OLDU