Gazete Vatan Logo

Yılmaz Erdoğan müjdeyi verdi!

Yılmaz ve Mustafa Erdoğan, bayram sohbeti için bir kanala konuk oldu. Organize İşler’in devam filmi için tarih veren Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu.

Yılmaz Erdoğan müjdeyi verdi!

Yılmaz ve Mustafa Erdoğan, bayram sohbeti için bir kanala konuk oldu. Organize İşler’in devam filmi için tarih veren Erdoğan, Eser Yenerler hakkında çıkan haberler içinse “Yaşadıklarınız, yaptıklarınızdan daha çok konuşulur hale gelirse ciddi bir sorunumuz var demektir” dedi.

Sanat dünyasının önemli kardeşlerinden Yılmaz ve Mustafa Erdoğan, NTV’nin bayram ekranına konuk. İkili kalabalık ailelerinden, Ankara’dan İstanbul’a geliş hikayelerinden, filmlerinden, projelerinden ve hayattan bahsetti. İlk filmiyle büyük başarı yakalayan “Organize İşler”in ikincisini çekmeyi düşündüğünü söyleyen Erdoğan, “Çok yoğun bir şekilde yazmaya başladım. Sanırım 1 aya kadar bitiririm. 2-3 senedir üstünde çalışıyorum. Eylül-Ekim-Kasım periyodunda da çekeriz diye düşünüyorum” dedi.

Erdoğan, Eser Yenerler’in magazin gündeminden düşmemesiyle ilgili, “Bir yanlış anlamanın bütün ömrünüz boyunca uğraşacağınız bir soruna dönüşebileceğini onlara anlatmıştım. Bunların hepsini biliyorlardı ama genç adamlar. Bir yerlere toslamadan yürümek mümkün değil bu işte. Önemli olan bu yaşadıklarından nasıl ders çıkardıkları. Eser’in de bu magazinel gürültülerden iyi bir ders çıkardığını biliyorum. Eğer yaşadıklarınız, yaptıklarınızdan daha çok konuşulur hale gelirse ciddi bir sorunumuz var demektir” dedi.

Haberin Devamı