Gazete Vatan Logo
Magazin Yıllar önce küllenen aşk yeniden başladı!

Yıllar önce küllenen aşk yeniden başladı!

Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman, uğruna 2004'te 30 yıllık eşi Şanver Hanım'dan boşandığı, Ukraynalı sevgilisi Olga Shylova'dan da ayrılmış!

Yıllar önce küllenen aşk yeniden başladı!

Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman, uğruna 2004'te 30 yıllık eşi Şanver Hanım'dan boşandığı, Ukraynalı sevgilisi Olga Shylova'dan da ayrılmış! Murat Dedeman,eski sevgilisi Sevda Zengin'e dönmüş.

Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman (66) kendinden 32 yaş küçük Ukraynalı Olga Shylova’ya aşık olunca çocukları Banu ve Rıfat Dedeman’ın annesi, 30 yıllık eşi Şanver Dedeman’dan 2004’te boşanmıştı. 2010'da da kızları Sofia Satin dünyaya gelmişti.

Murat Dedeman, Ukraynalı gözdesinden ayrıldı. Hiç vakit kaybetmeden de eski sevgilisi Sevda Zengin’e döndü.

Olga Shylova

''ALLAH BİZİ HİÇ AYIRMASIN''

Sevda Zengin ayrılığın ardından yıllar geçmesine rağmen Murat Dedeman’ı hiç unutmadığını söyledi ve duygularını şöyle dile getirdi:

''Sevdiğimi söylemekten ve sonuna kadar belli etmekten yanayım. ‘Karşımdaki şımarır’ mantığı bana göre değil. Bu tarz stratejiler kişiliğime uymaz. İliklerime kadar seviyorum işte. Tüm bedeller ödendi, geriye sadece sevgi kaldı. Allah bizi hiç ayırmasın.''

Haberin Devamı

Murat Dedeman ile sevgilisi Sevda Zengin teknede tatil yapıyor. (Posta)