Gazete Vatan Logo
Magazin Yılın şovu Victoria's Secret defilesi hangi kanalda?

Yılın şovu Victoria's Secret defilesi hangi kanalda?

Dünyada ilgiyle takip edilen iç çamaşırı markası Victoria's Secret defilesi yılbaşı gecesine renk katacak.

Yılın şovu Victoria's Secret defilesi hangi kanalda?

TLC bir ilke imza atarak bu yılbaşı yayınında seyircilerin seçimlerine yer veriyor. En sevilen TLC programlarını seçmeleri için seyircilerine internet sitesinde anket sunan kanal, en yüksek oy alan programları TLC Alacarte adı altında 31 Aralık saat 18:50'den itibaren ekranlara getirecek.

Bu programların hemen ardından 23:15’te ekranlara gelecek Popüler Sihir’de İspanya Ulusal İllüzyonistlik yarışması şampiyonu Antonio Diaz idollerinden biriyle tanışma rüyasını gerçekleştirebilmek için illüzyondaki ustalık becerilerini sergileyecek.

Hemen ardından merakla beklenen Victoria's Secret melekleri yine TLC ekranlarında göz kamaştıracak. 24:00’da boy gösterecek Victoria's Secret melekleri ilk kez Çin'de gerçekleşecek olan defile için Şanghay'da izleyici karşısına çıkacak. Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Lily Aldridge ve Elsa Hosk bu yıl Victoria's Secret Fashion Show podyumunu inletecek meleklerden bazıları.

Bu yılbaşı TLC’de sihir hiç bitmeyecek! 00:50’de yayınlanacak Geleceğin Sihirbazı’nda dünyanın en iyi sihirbazları, final nokta olan En Müthiş Sihirbaz Ödülü’nü kazanmak için birbirleriyle yarışıyor. Stephen Mulhern ve The Saturdays’den Rochelle Humes’un sunduğu programda, dünyanın en iyi sihirbazlarını en iyi numaralarını ve illüzyonlarını gerçekleştirirken izleyeceğiz. Hem seyirci karşısında bir stüdyoda hem de dışarda, sihirbazlar akıl almaz numaralarıyla hem ünlüleri hem de halkı şaşırtarak eğlendirecek. (Medyatava)

Haberin Devamı