Gazete Vatan Logo
Magazin Yılın en şık adamı Zayn Malik!

Yılın en şık adamı Zayn Malik!

GQ dergisinin her yıl düzenlediği ‘GQ Men of the Year 2017’ töreni önceki gün Londra’da gerçekleşti. Ünlü isimlerin ödül aldığı gecede ‘Yılın En Şık ErkeğiZayn Malik seçildi

Yılın en şık adamı Zayn Malik!

‘GQ Men of the Year 2017’ ödülleri Londra Tate Modern’de düzenlenen bir organizasyonla sahiplerimi buldu. Ünlü isimlerin şıklık yarışına girdiği törende, ödüller kadar kostümler de ilgi odağı oldu. One Direction grubundan ayrıldıktan sonra kariyerine solo devam eden Pakistan asıllı İngiliz şarkıcı Zayn Malik (24), gecede yılın en şık erkeği ünvanının sahibi oldu.

ABD’li aktör Jared Leto (45) ‘Yılın Aktör’ü olurken, ‘Star Wars’ filminin başrolü usta oyuncu Mark Hamill (65) ‘Yılın Simge’si seçildi. Kendine has tarzıyla ve kazıttığı saçlarıyla güzellik anlayışınına yeni bir boyut getirmeyi hedefleyen İngiliz model Adwoa Aboah (25) ise ‘Yılın Kadını’ ödülüne layık görüldü.

Modellere yol gösteriyor

Britanyalı model Abbey Clancy (31), ülkesinin bu yılki en iyi modelini seçmek için kolları sıvadı. Organizyonun jüri kısmında da yer alan Clancy, tanıtım kampanyaları için kamera karşısına geçti. Güzel vücudunu gözler önüne seren transparan çiçekli elbisesiyle poz veren modwel, göz kamaştırdı.

‘GQ Men of the Year 2017’nin kazananları...

Haberin Devamı

Solo Sanatçı: Stormzy

Editörün Özel Ödülü: Stranger Things

Özel Başarı: Antonio Conte

Tasarımcı: Christopher Bailey

Grup: Nick Cave & Kötü Tohumlar

En Şık Adam: Zayn Malik

Efsane: Sir Geoff Hurst

Yılın Kadını: Adwoa Aboah

TV kişiliği: Grand Tour

Komedyenler: Steve Coogan ve Rob Brydon

Rock’n Roll Star: Liam Gallagher

Sporcu: Anthony Joshua

Siyasetçi: Sadık Khan

Aktör: Jared Leto

İlham kaynağı: Pele

Simge: Mark Hamill