Gazete Vatan Logo
Magazin Yılın düğünü!

Yılın düğünü!

Yılın düğünü!

Attığı her adım olay olan ABD’li reality şov yıldızı Kim Kardashian, çocuğunun babası Kanye West ile aşk şehri Paris’te görkemli bir düğünle dünya evine giriyor.

Sonsuza kadar evet

Hollywood’un gözde çiftlerinden Kim Kardashian ile Kanye West’in dün akşam gerçekleşen düğünü, aralarında Beyonce, Jay Z, Donatella Versace gibi isimlerin de bulunduğu 100 kişilik bir kutlama ile gerçekleşti. Fransa’nın başkenti Paris’teki Versailles Sarayı’nda düğün öncesi kutlama yapan çift, İtalya, Floransa’daki Forte Belvedere Şatosu’nda ‘Sonsuza kadar, evet’ dedi.



7 milyon dolar

Şimdiden magazin yorumcuları tarafından ‘Yılın düğünü’ olarak yorumlanan etkinlik için West ve Kardashian’ın ödediği fatura ise 7 milyon dolar oldu. Partide sahne alan Lana Del Rey’in ulaşım masrafları dışında hiçbir konuğun yolculuk masraflarını karşılamayan çift, tüm dünyanın dört gözle beklediği düğün fotoğraflarını satarak masraflarının iki katı gelir elde edecek.



iki ayrı ülkede iki ayrı sarayda kutlama

Versailles Sarayı’nda 18’inci yüzyıl kostümleri giyen kalabalık bir orkestra geceyi açtı. Lana Del Rey partide, Kim Kardashian’ın çok sevdiği ‘Young and Beautiful’ şarkısını seslendirdi. Partinin sonunda konukları bekleyen özel jetler Floransa’ya hareket ederek asıl düğün yerine ulaştı.




Haberin Devamı