Gazete Vatan Logo
Magazin Yılın çiftleri!

Yılın çiftleri!

Bu sene hem çok evlilik hem çok ayrılık yaptı. Ünlüler dünyasından sürpriz düğünler de oldu, boşanmalar da. İşte 2014’ün aşk cephesinden gelişmeleri...

EVLENENLER...

Gülben Ergen-Erhan Çelik: ‘Soyadın artık soyadım’

29 Eylül: Gülben Ergen yaklaşık bir yıldır beraber olduğu televizyoncu Erhan Çelik’le evlendi. Nikah için seçilen mekan ise Şirince’nin dağ köylerinden birinin asırlık konağı oldu. Ergen’in “Soyadın artık soyadım Çelik” diye biten duygusal notu ise düğünün konuşulan detayı oldu.

Neslişah Alkoçlar-Engin Altan Düzyatan: “Ona evde ‘hanım’ diyorum”

28 Temmuz: Özge Özpirinçciler ile yıllar süren ilişkisini bitirdikten sonra Hülya Koçyiğit’in torunu Neslişah Alkoçlar ile sürpriz bir ilişkiye başlayan Engin Altan Düzyatan, 29 Ağustos’ta Çırağan Sarayı’nda dünya evine girdi. Damat Engin Altan Düzyatan, nikah öncesinde sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşıp ‘Yeni bir hayata başlangıç’ notunu yazdı.

Pelin Karahan-Bedri Güntay: 4 ayda nikah

26 Haziran: Oyuncu, Pelin Karahan, 4 aylık sevgilisi iş adamı Bedri Güntay’la Adile Sultan Yalısı’nda evlendi. Fulya Terim’in şirketi Terim Events’in organize ettiği 400 kişilik muhteşem düğünde Karahan, Oscar De La Renta ve Monigue Lhuiller imzalı 2 gelinlik giydi. Karahan hafta başında doğum yaparak oğlu Ali Demir’i dünyaya getirdi.

Haberin Devamı

Doğa Rutkay-Kerimcan Kamal: Damattan köçek dans

4 Eylül: Oyuncu Doğa Rutkay, televizyoncu sevgilisi Kerimcan Kamal ile evlendi. Düğüne, Kamal’ın arkadaşlarıyla yaptığı köçek dans damga vurdu. Çift, nikah şekeri yerine ‘Toprağa ekin ve her gün sevgi ile sulayın 1 hafta sonra aşkımızın kır çiçekleri evinizde filizlensin notuyla’ tohum bombası dağıttı.

Keremcem-Seda Güven: Paris’te mutlu son

14 Kasım: Şarkıcı ve oyuncu Keremcem, oyuncu Seda Güven’le Paris’te evlendi. Şarkıcı Güven’e, Haziran’da, Aydın Boysan’ın doğum günü partisi sırasında romantik bir sürpriz yapmış, annesinin yüzüğüyle uzun zamandır birlikte olduğu Seda Güven’e evlenme teklifinde bulunmuştu.

Buse Terim-Volkan Bahçekapılı: Gecikmeli düğün

Haberin Devamı

7 Haziran: Fatih Terim’in kızı Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı, Soma faciası nedeniyle ertelediği düğünlerini Haziran ayı başında yaptı. Shangri La Bosphorus Otel’de gerçekleşen düğünespor ve iş dünyasından davetliler katıldı.

AYRILANLAR...

Bu akşam geride bırakacağımız 2014, birçok çiftin de ayrılıp yeni bir hayata başladığı yıl oldu. İşte bu yıl yollarını ayırma kararı alanlar..

Ahu Yağtu-Cem Yılmaz: Bir ayrılık bir ilişki

31 Aralık 2013 tarihinde boşanan ikilinin, Kemal adında bir de oğulları var. Kısa bir sürede ilişkilerini evliliğe dönüştüren çift, yine kısa bir sürede ve sessizce evliliklerini sonlandırma kararı aldı. Cem Yılmaz, yaklaşık bir aydır eski sevgilisi Ayşe Hatun Önal ile dolu dizgin bir aşk yaşamaya başladı.

Okan Bayülgen-Şirin Ediger: Temmuz boşanma ayı

2014 Temmuz ayı boşanma ayı birçokları için boşanma ayı oldu. Okan Bayülgen ve Şirin Ediger 6 yıllık evliliklerini, 2014 Temmuz ayında sonlandıran ünlü isimlerden oldu. İstanbul adında bir de kız çocukları olan ikili, anlaşmalı bir şekilde yollarını ayırdılar. Ayrılığa Bayülgen’in çeşitli isimlerle adının anılmasının neden olduğu düşünülüyor.

Haberin Devamı

Özge Borak-Ata Demirer: Filmle başlamıştı

Bu yıl taze bir boşanma haberi de Özge Borak ve Ata Demirer’den geldi. Film projesinde bir araya gelip, aşk yaşamaya başlayan çift, hayatlarını birleştirmişti. Yıl sonuna doğru ise sessiz sedasız evliliklerini sonlandırdı.

Sinem Öztürk-Gürsel Şatır: Ayrılığı sosyal medyadan duyurdular

Arka Sıradakiler dizisi ile tanınan Sinem Öztürk, iş adamı eşi Gürsel Şatır ile Eylül ayında boşandı. Düğünde giydiği kıyafet ile çok konuşulan Öztürk’ün gelinliği üç bin adet değerli taşlarla süslenmişti.

Kaya Çilingiroğlu-Feraye Tanyolaç: Onunla da yürümedi

Kısa bir zaman sonrasında ayrılama kararı veren Kaya Çilingiroğlu ve Feraye Tanyolaç çifti, 2014 Temmuz ayında kesin bir şekilde boşandılar. Anlaşmalı boşanan çiftin Kaya isimli bir de erkek çocukları var, bu nedenle sık sık çocukları için bir araya gelen çiftin barışabileceği söylentiler arasında.

Haberin Devamı

Murat Yıldırım-Burçin Terzioğlu: En sessiz ayrılık

‘Fırtına’ dizisi ile tanınan oyuncular, rol arkadaşlıklarını aşka dönüştürüp nikah masasına taşımışlardı. 6 yıl evli kalan çift, 2014 yılının yazında yollarını ayırdıklarını duyurdu. İkili sessiz ve olaysız şekilde boşanarak kendilerini yeni projelerine verdi.