Gazete Vatan Logo

Yıldızlı Geceler konserleri başlıyor

‘Turkcell Yıldızlı Geceler’, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi yeniden müzikseverle buluşuyor. Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde iki hafta sürecek müzik şöleninde, birbirinden değerli sanatçılar en özel şarkılarını hayranları için seslendirecek. 30 Ağustos’ta Volkan Konak’la başlayacak konser serisi, 9 Eylül’deki Zara konseriyle sona erecek.

Yıldızlı Geceler konserleri başlıyor

Turkcell’in bir klasik hale gelen ‘Yıldızlı Geceler’ konserleri bu yıl Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde Poll Production organizasyonuyla müzik severlerle buluşacak. Türkiye'nin en ünlü ve prestijli sahnelerinden biri olan Harbiye’de yıldız sanatçılar, 30 Ağustos – 9 Eylül tarihlerinde İstanbullu müzikseverlerle buluşacak. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ndeki yıldız yağmuru Volkan Konak’la başlayacak ve sırasıyla Manuş Baba, Cengiz Kurtoğlu-Hakan Altun, Edis, Berkay, Serdar Ortaç, Koray Avcı, Mehmet Erdem&Rubato ve Dostları, Hakan Altun, Serkan Kaya ve Zara ile devam edecek.

‘Turkcell Yıldızlı Geceler’ fizy ile müzikseverlerin ayağına gelecek

Türkiye’nin dijital müzik platformu fizy ise konsere gidemeyenlere özel bir sürpriz hazırlıyor. Sürpriz sayesinde ‘Turkcell Yıldızlı Geceler’ fizy ile müzikseverlerin ayağına gelecek. Bu sayede müzik tutkunları hayranı oldukları sanatçılarla fizy üzerinden bir araya gelerek, konserin heyecanını ve coşkusunu doyasıya yaşayabilecek. En sevdikleri şarkıcıların ilk üç şarkısını fizy’den canlı olarak izleyebilecek.

Haberin Devamı

‘Turkcell Yıldızlı Geceler’ konser programı:

30 Ağustos – Volkan Konak

31 Ağustos – Manuş Baba

1 Eylül – Cengiz Kurtoğlu ve Hakan Altun

2 Eylül - Edis

3 Eylül – Berkay

4 Eylül – Serdar Ortaç

5 Eylül – Koray Avcı

6 Eylül – Mehmet Erdem&Rubato ve dostları

7 Eylül – Hakan Altun

8 Eylül – Serkan Kaya

9 Eylül - Zara