Gazete Vatan Logo
Magazin Yıldızlar gecesi!

Yıldızlar gecesi!

Amerikan Müzik Ödülleri 2017, Los Angeles’taki Microsoft Tiyatrosu’nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü isimlerin ödüllerine kavuştuğu geceye yıldız yağdı

Yıldızlar gecesi!

Müzik dünyasının prestijli ödüllerinden Amerikan Müzik Ödülleri, önceki gece gerçekleşti. Törene katılan ünlü isimler, ülkede son dönem de yaşanan doğal afetlere karşı birlik içinde olduklarını ve bu kötü dönemi el birliğiyle atlatacakları mesajını verdi. Sanatçılar aynı zamanda Hollywood’ta ses getiren tecavüz skandallarına da tepkisiz kalmayarak, kadınlara saygı gösterilmesi konusunda daha hassas olunması gerektiğini vurguladı.

Gecede ödülleri silip süpüren isim ise Bruno Mars oldu. Tam 6 dalda ödül alan şarkıcı, Yılın Sanatçısı, En İyi Pop/Rock Albümü, En İyi Erkek Pop Rock/ Rock Sanatçısı, En İyi Erkek Soul/R&B Sanatçısı, That’s What I Like şarkısıyla Yılın Videosu ve yine aynı şarkıyla Yılın Favori Şarkısı ödüllerine layık görüldü. Ödül törenine katılamayan Mars, bir video göndererek herkese teşekkür etti. Demi Lovato, Pink, Lady Gaga, Selena Gomez, Niall Horan ve daha pek çok isim geceye şarkılarıyla renk kattı.

Selena fırtınası

Selena Gomez, sarı saçlarıyla dikkat çekti. Mini deri elbisesiyle kırmızı halıda boy gösteren Gomez, törende sahne aldı. Araba kazası konseptli bir şov hazırlayan şarkıcı, sahnede fırtına gibi esti.

Haberin Devamı

Ve kazananlar

- Yılın Yeni Sanatçısı-Niall Hora

- En İyi Kadın Pop/Rock Sanatçısı-Lady Gaga

- En İyi Elektronik Dans Müziği-The Chainsmokers

- En İyi Rap/Hip Hop Albümü-Kendrick Lamar (Damn)

- En İyi Soul/R&B Albümü-24k Magic

- En İyi Latin Sanatçı-Shakira

- En İyi Rap/Hip Hop Sanatçısı-Drake

- En İyi Pop/Rock Grubu-Imagine Dragons

- En İyi Soul/R&B Sanatçısı-Beyonce

- En İyi Soundtrack-Moana

- En İyi Kadın Country Sanatçısı-Carrie Underwood

- En İyi Country Albümü-Little Big Town