Gazete Vatan Logo

Yıldız oyuncu Ed Westwick'e de tecavüz suçlaması!

Hollywood’da ünlü yapımcı Harvey Weinstein ile başlayan taciz skandallarına her gün bir yenisi ekleniyor. Oyuncu Kristina Cohen, üç yıl önce Gossip Girl dizisinin yıldızı Ed Westwick'in tecavüzüne uğradığı iddasında bulundu.

Yıldız oyuncu Ed Westwick'e de tecavüz suçlaması!

27 yaşındaki aktris, 30 yaşındaki Westwick ile erkek arkadaşı aracılığıyla tanıştığını ve olayın, çift olarak Westwick’in evine yemeğe gittikleri bir gece gerçekleştiğini ifade etti.

Cohen’in paylaşımında yer alan iddiaya göre, Cohen, Westwick’in 'Hepimiz sevişelim' önerisinin ardından afallasa da, erkek arkadaşı ev sahibini rahatsız etmemek için Cohen’i akşam yemeğine kalmaya ikna etti. Daha sonra Cohen, Westwick’in önerisiyle erkek arkadaşı işlerini hallederken biraz kestirmek için misafir odasına gitti. Westwick’in kendisine burada saldırdığını aktaran aktris paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Misafir odasına gittim, uzandım ve nihayet uyuyakaldım. Aniden uyandım ve Ed üstümdeydi. Elleri vücuduma girdi. Durmasını söyledim ama güçlüydü. Yapabildiğim kadar güçlü şekilde mücadele ettim ama eliyle yüzüme yapıştırdı, beni sarstı. Çarpıldım ve dehşete düştüm. Konuşamadım ve artık hareket edemedim. Beni bastırdı ve tecavüz etti." dedi.

Westwick ise Instagram hesabından yaptığı bir açıklamayla suçlamaları redderek, "Bu kadını tanııyorum. Asla herhangi bir erkeği ya da kadıni rızası olmadan bir şeye zorlamadım. Asla kimseye tacizde bulunmadım" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Hollywood’da ünlü yapımcı Harvey Weinstein'a yöneltilen suçlamalar ile başlayan cinsel taciz skandallarına her gün bir yenisi ekleniyor. Kevin Spacey ve Dustin Hoffman’a uzanan suçlamaların ardından son olarak oyuncu Kristina Cohen, Gossip Girl dizisinin yıldızı Ed Westwick’in üç yıl önce kendisine tecavüz ettiğini söyledi.

ED WESTWİCK KİMDİR?
Edward Ed Westwick (d. 27 Haziran 1987, Stevenage, İngiltere) İngiliz aktör. Gossip Girl dizisinde Chuck Bass rolünü canlandırdı. Filthy Youth adlı rock grubun solistidir.
Ed Westwick, Stevenage, Hertfordshire'da dünyaya gelmiştir. Annesi Carole bir psikolog, babası Peter ise Londra Üniversitesi'nde öğretim görevlisidir. Çocukluğu Stevenage de geçmiş ve Londra'daki National Youth Theatre da eğitim görmüştür. Kariyeri bi İngiliz dizisi olan Doctors da Holden karakteri ile başlamış, daha sonra Casuality de Johnny Cullin ve After Life da Darren karakteriyle devam etmiştir.
2007 yılında The CW's kanalında gösterime giren Gossip Girl adlı dizide oynadığı Chuck Bass karakteri onu dünya çapında bir üne taşıdı. Dizinin başarısıyla, 2008 yılında People dergisinin 2008'in en seksi erkeği seçilmiştir. 2009 yılında ise En Güzel 100 listesine bütün Gossip Girl ekibiyle girmiştir. Bunların dışında 2008 ve 2009'da Teen Choice Awards da En İyi Kötü karakter ödülünü almış, 2010 yılında da GQ dergisinin En İyi Çıkış Yapan Yeteneği olarak ilan edilmiştir. Entertainment Weekly dergisi Gossip Girl'deki karakterini 2008'in En İyi Giyinenleri listesinde 1. olarak göstermiştir.
2008'de K-Swiss adlı markanın yeni yüzü olmuş ve 100 Feet adlı korku filminde rol almıştır.
2009'da Donnie Darko ve Californication dizisinin 3. sezonunda konuk oyuncu olarak ekranda görünmüştür ve vampir edebiyatına ilgi duyan bir öğrenciyi canlandırmıştır.
2011 yılında, Clint Eastwood yapımı bir film olan başrolünde Leonardo DiCaprio nun oynadığı, Amerika'nın ilk FBI başkanı John Edgar Hoover'ın hayatını konu alan J. Edgar adlı filmde rol almıştır. Aynı yıl Felicity Jones eşliğinde oynadığı Chalet Girl adlı romantik komedide rol almıştır.
Haziran 2012'de ise Philipp Plein adlı markanın yüzü olmuş, çekimler Terry Richardson tarafından yapılmıştır.
FİLMLERİ
2006- Children of Men / Breaking and Entering
2007- Son of Rambow
2008- 100 Feet
2009- S. Darko
2010- Chalet Girl
2011- J. Edgar
DİZİLER
2006- Doctors / Casualty / AfterLife
2007-2012- Gossip Girl

Haberin Devamı