Gazete Vatan Logo

Yıldırım: FETÖ'nün oyuncağı olmuş bazı hizipçiler...

Başbakan Binali Yıldırım, referandum mitingleri kapsamında Iğdır'da halka hitap etti.

Yıldırım: FETÖ'nün oyuncağı olmuş bazı hizipçiler...

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, 16 Nisan'daki anayasa referandumu kapsamında, Iğdır Zübeyde Hanım Bulvarı'nda partisince düzenlenen mitingde halka hitap etti.

"FETÖ'NÜN OYUNCAĞI OLMUŞLAR"
FETÖ'nün oyuncağı olmuş bazı hizipçiler milliyetçi kardeşlerimin temsilcisi değildir.

''DOST BİLDİĞİMİZ AVRUPA...''

Başbakan Yıldırım, ''Şu anda içeride ve dışarıda bütün terör örgütleri kol kola vermişler bu anayasa değişikliğine karşı çıkıyorlar. Dost bildiğimiz Avrupa çok yoğun bir şekilde sandıktan 'Hayır' çıkması için aktif kampanya yapıyor'' dedi.

Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Bizi birbirimize hasım etmeye asla ve asla kimsenin gücü yetmeyecek. Bugüne kadar bütün zorluklara birlikte göğüs gerdik. Bugün de yarın da bir olacağız beraber olacağız birlikte Türkiye olacağız. 15 Temmuz'da bu güzel ülkeyi işgal etmek isteyen asker kılığındaki alçak teröristler o gece harekete geçti. Ülkemizi işgal edecek bağımsızlığımızı elimizden alacak bayrağımızı indireceklerdi. O akşam Cumhurbaşkanımız hükümetimiz ve aziz milletimiz dik durdu ve bu alçaklara gereken cevabı bu meydandan verdiniz. Alçakların karşısında boyun eğmediniz. Sizlere çok teşekkür ediyorum.

Haberin Devamı

''EVET' DEDİĞİNİZDE KANDİL'İN MUMU, PENSİLVANYA'NIN IŞIĞI SÖNECEK''

Şimdi karar sırası sizde yetki de sizde. Şu anda içeride dışarıda bütün terör örgütleri kol kola vermişler bu anayasa değişikliğine karşı çıkıyorlar. FETÖ PKK ile birlikte 'Hayır' için çalışıyor. Dost bildiğimiz Avrupa çok yoğun bir şekilde sandıktan 'Hayır' çıkması için aktif kampanya yapıyor. Avrupa'nınki tam bir iki yüzlülüktür çifte standarttır. Teröristlere kapıları sonuna kadar açan ama bakanlarımıza her türlü kısıtlamaları getiren Avrupa'nın gerçek yüzünü gör ey Iğdırlı. Rotterdam oradaysa Iğdır burada. 'Evet' dediğinizde Kandil'in mumu, Pensilvanya'nın ışığı sönecek; teröristler korkacak millet sevinecek.

''CHP ÇOK KALİTESİZ ÇİRKİN BİR KAMPANYA YÜRÜTÜYOR''

CHP maalesef çok kalitesiz çok çirkin bir kampanya yürütüyor. Yalan dolan başka bir şey yok. Yalanda ölçüyü kaçırdı. Ortaya attıkları yalanların hiçbirisi geçerli değil. CHP Genel Başkanı kasıtlı olarak ardı ardına onlarca yalan... Ana muhalefet partisine yakışmıyor. Olmayan şeyleri varmış gibi anlatıyor. Yalanı da çok rahat söylüyor. Bunlar yalanı meslek haline getirmiş.

Haberin Devamı

''ALLAH CHP'YE GÖNÜL VEREN SEÇMENE SABIR VERSİN''

Ey Kılıçdaroğlu sen CHP'nin genel başkanısın büyük Atatürk'ün kurduğu partinin başındasın arka arkaya bu kadar yalanı nereye sığdırıyorsun, hiç mahcup olmuyor musun? Allah CHP'ye gönül veren seçmene sabır versin. CHP hiç bu kadar kötü bir dönem yaşamadı. 16 Nisan, Türkiye'yi değiştireceği gibi ana muhalefeti de değiştirecek. Artık öyle korkutarak, endişe yayarak oy toplamak yok. Gerginlik çıkararak işi idare etmek yok. İktidar nasıl 14 yıldır çalışıyorsa 16 Nisan'dan sonra artık muhalefet de çalışmak zorunda kalacak yoksa siyasetten yok olup gidecekler.

''EVET TEK ADAM OLACAK AMA PATRON 80 MİLYON MİLLET OLACAK''

Diyor ki Kılıçdaroğlu 'Tek adam olacak.' Sizde zaten 7 seçim kaybettin tek adam devam ediyor. Şimdi bize kalkmış tek adam dersi mi veriyorsun kardeşim? Senin hatırın için iki tane muhtar mı seçelim? Bunlar bugünlerde HDP ile çok haşır neşir olduğu için eş başkanlığa kafayı takmış vaziyetteler hayırlı olsun. Evet tek adam olacak ama patron 80 milyon millet olacak. Patron siz olacaksınız.''

Haberin Devamı