Gazete Vatan Logo

Yılda iki kez bakire ayına çıkıyordum

62 yaşındaki Fourniret kurbanlarını çoğunlukla cinayet işleyerek aldığı şatoda öldürüyordu. Yılda iki kez "bakire"avına çıktığını söylüyen sapığı tecavüz ederken ve öldürürken karısı bir aynanın arkasından izliyordu

Belçika'da ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Marc Dutroux adlı caninin ardından ortaya çıkan Fransız orman bekçisi Michel Fourniret'nin itirafları dehşet yarattı. İşte karısı Monique tarafından ihbar edilen ve 30'a yakın genç kızı öldürdüğü sanılan Fourniret ile ilgili akıl almaz ayrıntılar:

* Sakallı ve gözlüklü Fourniret, düzgün Fransızcası sakin görüntüsüyle bir rahip ya da profesöre benziyordu.

* Daha önce de tecavüz ve adam kaçırma gibi suçlardan hapis yatmıştı. Ancak kötü siciline rağmen 1987 yılında erken salıverildi.

* Fourniret hapisteyken bir Katolik kilisesine arkadaşlık ilanı verdi. Moniqeu Olivier (55) bu ilana karşılık verince ikili mektup arkadaşı oldu. Fourniret serbest kaldıktan sonra çift evlendi ve beraber kızları "avlamaya" başladılar.

* Fourniret yılda 2 kez "bakire" avına çıkıyordu. Her istediğinde kendine kurban bulabildiğini söyleyen sapık, evden çıkmadan önce kurbanı için 3 metrelik çukur hazırlıyordu.

* Şatosunu ise yine cinayet işleyerek aldı. Hapisteki bir arkadaşının evinde yüklü miktarda parası vardı. Serbest kalınca buraya gitti, arkadaşının karısını öldürdü. Evden çaldığı parayla da şato aldı.

* Bir keresinde de yoldan geçen bir pazarlamacıyı öldürdü.

* Karısı, Fourniret'ye cinayetleri için yardım ediyordu. Bir keresinde okuldan eve dönen bir kızı yolu tarif etmesi için yanına binmeye ikna etti. Birkaç kilometre sonra otostopçu kılığındaki Fourniret'yi arabaya aldı. Daha sonra Fourniret kızı eve hapsedip tecavüz etti ve öldürdü.

* Fourniret'nin tecavüz ve cinayetlerini karısı bir aynanın arkasından izliyordu.

* Belçika'da dehşet saçan önceki sapık Dutroux'nun eşi kurbanlara yardım etmediği için 30 yıl yemişti. Fourniret'nin karısı Moniqeu de, "30 yıl yerim" korkusuyla kocasını ihbar etti. Monique Olivier kocasını 9 cinayetle suçladı. Fourniret bunların 7'sini kabul etti.

* Aralarında köle-efendi ilişkisi bulunan sapıkla karısının çocuklarının adı Selim'di.

Haberin Devamı