Gazete Vatan Logo

Yılbaşında aradığınız her şey The Marmara Bodrum’da!

Yılbaşı gecesini unutulmaz kılacak her şey The Marmara Bodrum’da...

Dünyanın en iyi butik otelleri arasında yer alan, Five Star Diamond Award sahibi The Marmara Bodrum’da yeni yılın ilk ışıklarına kadar eğlenmeyi ve ödüllü şeflerin hazırlayacağı lezzetli bir yılbaşı sofrası hayal edenleri, mükemmel bir yılbaşı gecesi bekliyor.

The Marmara Bodrum’un hazırladığı unutulmaz yılbaşı gecesi programı kokteylle başlayıp, ödüllü şeflerin hazırlayacağı gurme lezzetlerin sunulduğu gala yemeği ile devam edecek. 2015’e enerjik ve dopdolu bir programla “Merhaba” diyecek olan konuklar, canlı müzik performansını dinleyecek, oryantal şov izleyecek ve Dj performansı ile doyasıya eğlenecek.

The Marmara Bodrum’da yılbaşını kutlamayı tercih edenler, yeni yılın ilk dakikalarında havuz kenarında tam bir görsel şölene dönüşecek havai fişek gösterilerini izlerken, bir yandan da şampanyalarını yudumlayacaklar.

Muhteşem Ege Denizi ve Bodrum Kalesi manzarasına sahip olan The Marmara Bodrum’da yılbaşı gecesi konaklama fiyatı, çift kişilik odada 360 Euro. Konuklar, Otelin doluluk oranına bağlı olarak geç çıkışlarda esneklik ve üst kategori odaya geçme fırsatınınyanı sıra ücretsiz otopark, fitness ve internet kullanımı gibi imkanlara da sahip olacaklar.

The Marmara Bodrum’un kaliteli hizmeti ve eşsiz manzarasıyla birleşen muhteşem yılbaşı yemeği ve partisine konaklamasız katılmak da mümkün. Parti ve yemeğe dışarıdan katılımın fiyatı limitsiz içki dahil kişi başı 280 TL. Sadece partiye katılımın fiyatı ise kişi başı 140 TL.

Haberin Devamı