Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Yılbaşında 80’ler ve 90’lar şarkıları eşliğinde dev sokak partisi!

Kuzu kokoreç, et döner, ekmek arası köfte, ıslak hamburger, tavuklu nohut pilav, kumpir, midye dolma, haşlanmış mısır, kestane, halka tatlı, pamuk şeker, kâğıt helva, limitsiz alkollü ve alkolsüz içeceklerin tadına vararak neşeli bir kutlamayla 2020 hoş gelecek!

Yılbaşında 80’ler ve 90’lar şarkıları eşliğinde dev sokak partisi!

Malum inanışa göre, yıl nasıl başlarsa öyle gider. Yılbaşı gecesini çok eğlenerek geçirmeliyiz ki; bütün yılımız keyifli geçsin. Yeni yıla mutlu bir başlangıç yapmak için DoubleTree by Hilton İstanbul Moda'da sizin için özenle hazırlanmış muhteşem bir geceye davetlisiniz.

Bu bir ilandır

DoubleTree by Hilton İstanbul Moda'da aileniz ve dostlarınızla geçireceğiniz şahane bir yılbaşı kutlaması var. Birbirinden lezzetli sokak lezzetleri ve içeceklere gece boyunca eşlik edecek olan DJ performansı, 80'ler ve 90'lar şarkılarıyla doyasıya eğlence…

Kuzu kokoreç, et döner, ekmek arası köfte, ıslak hamburger, tavuklu nohut pilav, kumpir, midye dolma, haşlanmış mısır, kestane, halka tatlı, pamuk şeker, kâğıt helva, limitsiz alkollü ve alkolsüz içeceklerin tadına vararak neşeli bir kutlamayla 2020 hoş gelecek! Hemen size özel indirimlerle yerinizi ayırtmak için buraya tıklayın.

Nostaljik şarkıları hep bir ağızdan söylerken; bir yandan da sınırsız sunulan çeşitli sokak lezzetlerinin, içeceklerin keyfini çıkarın. 2019’u sevgiyle uğurlayıp, 2020’ye umutlu bir başlangıç yapmak için bu güzel gecedeki yerinizi alın.

Haberin Devamı

Bu seneki kutlamanız DoubleTree by Hilton İstanbul Moda'da öncekilerden başka olsun. Sokak lezzetleri ve nostaljik şarkılarla muhteşem bir yılbaşı programında yerinizi ayırtmak için hemen buraya tıklayın. 2020’ye unutulmaz bir eğlenceyle adım atın.

Bu içerik Yakala.co tarafından hazırlanmıştır.