Gazete Vatan Logo

Yılbaşı Hediyenizi Seçtiniz mi?

Artık yılbaşı hediyenizi kolayca seçip sevdiklerinizi sevindirebileceksiniz.

Türkiye’nin online mobilya sitesi Vivense.com, yılbaşı alışveriş yorgunluğuna son veriyor. Sevdiklerini mutlu etmek isteyen herkes için rengarenk ürünler sunan Vivense.com’dan hediyenizi seçin, nakliye ve kurulum ücreti ödemeden sevdiklerinize yollayın!

Her biten yıl yeni bir başlangıcı getirirken, hepimiz sevdiklerimize ne hediye alacağımızı düşünür, saatlerimizi alışveriş merkezlerinde geçirir ve içimize sinen bir hediyeyi almak için saatlerimizi harcarız. Her bir hediye seçimi, dışarıda geçirilen saatler olur bizim için.

Vivense.com yılbaşı alışveriş temposuna ve yorgunluğuna son veriyor ve sevdikleriniz için seçeceğiniz birbirinden modern ve farklı tarzlardaki mobilya ve dekorasyon ürünlerini sevdiklerinize gönderiyor, hem de sizi hiç yormadan.

Vivense.com ile yılbaşı hediyesi almak hem çok keyifli hem çok kolay. Evinizden, bilgisayarınızın başından kalkmadan tüm ürünleri görüntüleyebilir, dilerseniz renk kartelasını sipariş edebilir, aklınıza takılan tüm sorular için müşteri destek hattını arayabilir ve vereceğiniz siparişi nakliye ve kurulum ücreti ödemeden sevdiklerinize yollayabilirsiniz!

Haberin Devamı

İster aynı şehirde olun, ister farklı şehirlerde, Vivense.com ile artık sevdikleriniz artık çok yakında.

Unutmayın, bu yeni yılda Vivense.com’un da size bir hediyesi var! Özel indirimler ve sürpriz kampanyalar çok yakında…