Gazete Vatan Logo

Yılbaşı alışverişinin adresi tasarım pazarları

Şehrin farklı noktalarında kurulacak tasarım pazarlarında, modadan takıya, seramikten oyuncağa kadar birbirinden renkli ve uygun fiyatlı ürünleri bulmak mümkün

Yılbaşı alışverişinin adresi tasarım pazarları

Türkiye’nin ilk yeni yıl köyü olarak dikkat çeken ve bu sene üçüncüsü düzenlenen Zorlu Yeni Yıl Köyü, 31 Aralık'a kadar ziyaretçilerini bekliyor. Zorlu AVM’nin meydan katında, moda, dekorasyon, aksesuar, teknoloji gibi farklı damaklara uygun lezzetler ve sanat kategorilerinde 30’un üzerinde kulübe yer alıyor. Yeni Yıl Köyü 12:00-21:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Atölye 11, Begart, Bonaise, Brambuta, Chic Town Deco, D&R, Gufo Jewelry gibi birbirinden değerli markalar ürünlerini Zorlu misafirlerinin beğenisine sunacak.

İngiliz fotoğrafçı Tim Bret Day, fotoğraf sanatçısı Tamer Yılmaz, moda tasarımcısı Zeynep Tosun, ışık sanatçısı Alessandra Luppi gibi isimlerin yaratıcı yaklaşımıyla yorumladığı birbirinden özel 17 enstalasyon ise, yeni yıl heyecanına farklı bir renk katıyor.

Kanyon AVM’de ise bugün başlayıp 23 Aralık'a kadar devam edecek olan hediye pazarında özenle seçilmiş farklı hediye alternatifleri bir arada sunuluyor. Farklı tasarım ürünlerinin adresi Zmix, zengin plak seçkisiyle Pantheon Records, en yaratıcı ev dekorasyon ürünleri ile Dekorazon.com gibi pek çok marka pazarda yer alacak. Ayrıca eski reklamlar ve film afişleri ile Kağıt Çocuk, deri aksesuar seçenekleri ile Chivit, eğlenceli ve karakter sahibi emaye ve porselen tasarımları ile Bornn da Kanyon ziyaretçilerini en güzel hediye seçenekleriyle buluşturacak.

Haberin Devamı

Modacılar tezgahlarını Kadıköy’de açıyor

Yeldeğirmeni'nde bulunan Sinestetik Art Cafe'de bugün 12:00-19:00 arasında birbirinden renkli tasarımcılar, "Aspect Designers" adlı pazarda boy gösterecek.

“Pop-up Kadıköy” ise yarın 12:00-18:00 saatlerinde Arkaoda'da gerçekleştirilecek. Takıdan kartpostala, çantadan seramik ürünlere kadar geniş yelpazedeki ürünler 3 ila 300 lira arasında değişebiliyor.