Gazete Vatan Logo

Yılbaşı ağacını yemek ister miydiniz?

Yılbaşına kısa bir süre kaldı. Aralık ayı yavaş yavaş tükeniyor. Peki, siz hala bir yılbaşı ağacı edinemediniz mi?

Yılbaşı ağacını yemek ister miydiniz?

Yılbaşı değişik ritüellerin yaşandığı bir yıl dönümüdür. Eski yıla ait tüm üzüntülerin üzerini örtüp yeni heyecanlar ve sevinçlerle karşıladığımız yılın hepimize yenilikler getirmesiniz bekleriz.

Yılbaşının vazgeçilmezi ise ağaçlardır. Dünyanın neredeyse her yerinde minik de olsa bir yılbaşı ağacı süslenir. Şirketlerde müdürlerin çalışanlarına hediyeleri bu ağacın altına yerleştirilir. Aile bireyleri birbirlerine aldığı hediye paketleri günler öncesinden koyar ve o günkü kutlama esnasında birbirine verir. Çocukluğumuzda sınıf öğretmenleri tarafından çekilişler yapılır, herkesin ufak da olsa bir hediye alması sağlanırdı. Peki, siz bu yıl için ne hediye almayı düşünüyorsunuz?

Herkese hediye seçmek pek kolay değildir. Hele de pek tanımadığınız bir iş arkadaşınıza alıyorsanız, sıkıntılı bir sürece girdiniz demektir. Ne beğendiğini bilmediğiniz için kendinizi zora sokabilirsiniz. İşte bu tip durumlarda herkesin zevkine uyacak tatlı sürprizler imdadınıza yetişir.

Kekler ve kurabiyelerle yapılan değişik düzenlemeler en güzel ve uygun hediyelerden biridir. Böylece sadece tek bir kişi yerine büyük bir grubu da sevindirebilirsiniz.

Haberin Devamı