Gazete Vatan Logo
Magazin Yılanların Öcü 38.bölüm fragmanı yayılandı mı?

Yılanların Öcü 38.bölüm fragmanı yayılandı mı?

Show Tv'nin ilgiyle izlenen izlenen dizisi Yılanların Öcü 38.bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. Yılanların Öcü'nün yeni bölümünde ne gibi gelişmeler yaşanacak! Yılanların Öcü 38.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar..

Show Tv'de yayınlanan Yılların Öcü dizisi 38.bölümüyle ekranlara geliyor. Yılanların Öcü 'nün yeni bölümde Bayram ve Fatma arasında neler yaşanacak! Yılanların Öcü 38.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Yılanların Öcü son bölüm özeti

Nehirden bulunan cesetle ile Necip Can’ın DNA’ları eşleşince herkes Kamuran’ın öldüğünü düşünür. Gerçeği sadece Şerife, Remziye ve Hüsnü biliyordur. Artık Şerifeler, Kamuran’ın her an ortaya çıkacağı korkusu ile yaşayacaklardır.

Haceli’nin Fatma yüzünden hapse düşmesiyle deliye dönen Mahmure, Fatma’yı getirip Bayramların kapısına atar. Artık Hatçe de Fatma’nın Bayram’ın bebeğini taşıdığını öğrenmiştir. Bayram ise yine çocuğu ve karısı arasında kalmıştır.

Hatçe evliliği için savaşacak mı ? Bayram’ı tekrar kazanma ümidi taşıyan Fatma yaşadıklarını kendi lehine çevirebilecek mi ?

Yılanların Öcü son bölümü izle