Gazete Vatan Logo
Magazin Yılanların Öcü 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yılanların Öcü 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yılanların Öcü son bölümü ile heyecan dolu dakikalar yaşattı. 32. bölüm fragmanı heyecanla beklenen Yılanların Öcü'nde neler olacak merak konusu. Yılanların Öcü yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, detaylar haberimizde..

Yılanların Öcü 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yılanların Öcü 32. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandığı anda haberimizde bulabilirsiniz. İşte son bölümde yaşananlar.

Show TV’nin ilgiyle takip edilen dizisi Yılanların Öcü’nde bu hafta, yine nefesler tutulacak ! Koliba Film imzalı dizi, sürpriz gelişmeleriyle herkesi ekran başına kilitledi.

Yılanların Öcü’nün Çarşamba akşamı Show TV’de ekrana gelecek yeni bölümünde; Fatma, Hatçe ve Bayram’ı birlikte görünce yıkılmıştır. Bayram ise Fatma’nın neden Haceli ile evlendiğini mutlaka öğrenmeye niyetlidir. Üstüne üstlük Kamuran da Fatma’yı geri istemektedir ve bunun için Fatma’nın gözünü tekrar korkutabilecek midir?

Remziye ve Şerife cephesinde ise işler iyice karışmaktadır. Bayram, Fatma ile konuşur. Fatma, artık Haceli’nin karısı olduğunu ve peşini bırakmasını isteyip rest çeker. Bayram, Hatçe ile ilgili bir karar vermek zorundadır… Ancak Mahmure öyle bir şey öğrenir ki planlar yine bozulur, bu durum olayların gidişatını bambaşka bir şekilde etkileyecektir.

Haberin Devamı

Yönetmenliğini Cemal Şan’ın üstlendiği Yılanların Öcü’nün güçlü oyuncu kadrosunda; Cemal Toktaş, Hande Soral, Ahmet Varlı, Rüçhan Çalışkur Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil, Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Ceyda Kasabalı, Burak Can, Nalan Örgüt, Süleyman Karaahmet, Sibel Şişman, Aycan Koptur ve Gözde Çığacı rol alıyor.

YILANLARIN ÖCÜ SON BÖLÜM İZLE