Gazete Vatan Logo

Yiğit İzik kimdir? (Survivor 2017 Gönüllüler takımı)

Survivor 2017 yarışması dün akşam izleyenleri ekrana kilitledi. Survivor'da bu hafta Gönüllüler takımında yer alan Yiğit İzik elendi. Yiğit İzik'in kim olduğuna dair sorular gündemde yer almaya başladı. İşte Yiğit İzik'in merak edilen hayatı...

Yiğit İzik kimdir? (Survivor 2017 Gönüllüler takımı)

Reyting rekorları kıran Survivor yarışmasında bu hafta adaya ve hayallerine veda eden isim Yiğit İzik oldu. Survivor Gönüllüler takımında elemeye kalan 5 isimden biri olan Yiğit İzik SMS oylamasında en az oyu alarak elendi. Sizler için Yiğit İzik'in kim olduğuna dair bilgileri derledik...

YİĞİT İZİK KİMDİR?

Yiğit İzik, 21 Nisan 1986 tarihinde İzmir Karşıyaka'da doğdu. Okul hayatına Karşıyaka'da başladı ve devam etti. Orta ve lise yıllarında basketbol oynadı.

2009 yılında modellik yarışmasında birincilik elde ederek mankenlik ve modellik hayatına başladı. 2010 Best Model yarışması ile kariyerini sürdürdü. Oyunculuk hayatına başladı, şanssızlıklar yüzünden yarıda kaldı.

2 yıldır mutlu bir evliliği var. Yiğit İzik, haftada 4 gün fitness yapıyor. Boğa burcu olan Yiğit İzik, sabırlı ve sınırlı biri. Yiğit İzik Survivor'a katılma amacını: 'Hayatımın en güçlü, en farklı deneyimini yaşamak istiyorum' sözleriyle anlatıyor.