Gazete Vatan Logo

Yiğit Dikmen kimdir? (Survivor 2018 Ünlüler)

Yiğit Dikmen kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Survivor 2018'in bu hafta elenen ismi Yiğit Dikmen oldu. Bu gelişme üzerine Yiğit Dikmen'in merak edilen ve çok sık araştırılan bilgilerini haberimizde derledik.

Yiğit Dikmen kimdir? (Survivor 2018 Ünlüler)

Survivor 2018 Ünlüler takımında mücadele eden Yiğit Dikmen bu hafta hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Başarılı ve hırslı yarışmacı Survivor Yiğit Dikmen'in hayatına dair tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

YİĞİT DİKMEN KİMDİR?

Yiğit Dikmen, 1987 yılında İstanbul‘da doğmuştur. Uzun yıllar amatör kümede futbol oynayan Yiğit Dikmen, 2011 yılından beri de “Crossfit” ile uğraşmaktadır. Türkiye’nin ilk Crossfit’cilerinden olup yakın zamanda antrenörlük yapmaya başlayacaktır.

Haliç Üniversitesi'nde konservatuar öğrencisi olan kardeşi Yağızkan Dikmen, “Güzel Günler Göreceğiz” sinema filminde ve “Ağır Roman Yeni Dünya”ile “Cinayet” dizisinde oynamıştır. 2014 yılının Mart ayında başlayan, Acun Ilıcalı‘nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında Yiğit Dikmen de “gönüllüler” takımında yarışmıştı.