Soros, finansal bir buzdağının görünen yüzü!

Haberin Devamı

Son günlerde “özür diliyoruz.com” hareketine karşı birçok köşe yazarı, bu hareketin arkasında Soros’un olduğunu iddia ettiler ve “temiz ve açık toplum” adı altında “ülkelerin nasıl dönüştürüldüğüne” değindiler...

Soror, adı çok geçen ama detayı çok bilinmeyen bir isim...

Soros kimdir diye merak ediyorsanız, size Yaşar Erdinç’in Soros hakkında “kitabında” yazdıklarını kendi eklediğim detaylar ile aktarmak istiyorum...

Erdinç benim de uzun süredir peşinde olduğum çok önemli detaylara erişmiş ve çok “somut” bir şekilde ortaya koymuş...

İşte bu çalışma ve benim eklediklerim

1- Soros finansal ağının merkezi, Avrupa’nın ileri gelen aristokrat ve kraliyet ailelerinin oluşturduğu “Isles” İngiliz İmparatorluğu’nun izlediği sömürge stratejisinden farklı olarak, jeopolitik amaçlarına ulaşmak için devleti kullanmak yerine, özel bir finansal holding şeklinde ortaya çıkmıştır.

2- Bu özel finansal holding artık gidip ülkeleri işgal ederek, buradaki doğal kaynakları ülkesine aktarmıyor, ama herkesin gözü önünde bu kaynakları çok daha profesyonelce ve finansal silahlarla yapıyor.

3- Isles Kulübü’nün merkezi Londra şehridir. Rothschilds Ailesi, Isles kulübünün en önemli üyesidir. Bu aile, İngiliz Kraliyet ailesinin vekili olması yanında, Soros’un kariyerinin oluşmasını sağlamış ve Soros’u yaratmıştır...

4- Soros’un Quantum Fonu, özel bir yatırım fonudur. Ve Soros’un deyimiyle en önemli müşterisi veya yatırımcısı İngiliz Kraliçesi Elizabeth’dir ki, Avrupa’nın en varlıklı şahsiyetidir.

5- Quantum Fonu Karayip’teki vergi cennetti Hollanda Antiller’inde kayıtlıdır...

6- En önemli amaç Amerika’daki vergilerden kaçmak ve yatırımcıların kimliğini gizlemek ve onların parasıyla istediği gibi oynayabilmektir. Soros, Amerika’nın denetiminden kaçabilmek için, yönetim üssünü de vergi cenneti olan Hollanda yönetimindeki Curacao’a kaydırdı.

7- Soros Quantum Fonu’nun yönetiminde değildir. Aynı zamanda hedge fonlarının kaynağını oluşturan 99 uzman yatırımcısının hiçbiri de Amerikan vatandaşı değildir...

8- George Soros, Quantum Fonu’nun yatırım danışmanı olarak görev yapmaktadır. Böylelikle, kendisinden Quantum Fonu ve bu fonun operasyonları ile ilgili bilgi istendiğinde, ’ben sadece bir danışmanım’ demekle yetinecektir.

Sevgili dostlar, yukarıdaki detaylardan başka bir şey yazmaya gerek var mı!

Türkiye’yi “istedikleri kalıba” dökmek için “sivil toplum” kılıfına bürünenlerin “parayı nereden” bulduklarını soruyorsanız, yukarıdaki okları takip edin göreceksiniz! Sahi “Musul ve Kerkük’ü kim bizden koparmıştı”, Çanakkale’ye yüklenen kimdi? Şimdi Nabuco projesi ile “bizi her hakkımızdan vazgeçirmeye” çalışan kim ? Sorular çok zor değil, sadece okları takip edin!!

DİĞER YENİ YAZILAR