Gazete Vatan Logo

YGS Sınav Sonuçları Açıklandı ÖSYM Duyurdu

ÖSYM, YGS sınav sonuçlarını bugün açıklanacağını duyurdu. Bu gün saat 13:00itibari ile YGS sınav sonuçları ÖSYM'nin sitesinden görülebilecek. Ösym internet sitesinin açıklama saatinde kilitleneceği tahmin ediliyor.YGS sınav sonuçları ÖSYM tarihinde ilk defa bu kadar kısa sürede açıklanıyor.

YGS sınav sonuçları ÖSYM sınav merkezi bağlantısı üzerinden açıklandı. Konu ile ilgili yapılan çalışmalar bu gün içeriisnde son bulacak ve adaylar sınav sonuçlarını internet üzerinden öğrenebilecekler. Açıklama saatinde ÖSYM internet sitesinde yoğunluk oldu bu sebepten dolayı site uzun süre kilitlendi. 2 milyon adayı ilgilendiren YGS sınav sonuçları nihayet öğrenebilidi.

YGS SINAV SONUÇLARI TIKLA SORGULA

YGS sınav sonuçları, resmen açıklandıktan sonra ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden erişime açıldı. Sınava giren tüm öğrenciler ve yakınları, bu sayfa üzerinden sınav sonuçlarını kolay bir şekilde öğrenebilecek. Bunun için sınava giren öğrencinin T.C. kimlik numarasının bilinmesi yeterli olacak.

YGS sınav sonuçlarının yanında YGS soru kitapçıkları ve cevap anahtarları için adayların aday işlemleri sistemine giriş yapması ve bu bölümden cevaplarını karşılaştırması da mümkün olacak. Bu imkandan isteyen tüm öğrenciler yararlanabilecek.

Tüm bu bilgiler ile birlikte, merak edilen sorulara cevap veren Demir, öğrencilerin sınav sonuçlarının açıklanması konusunda her an hazırlıklı olmalarını ve çalışmaların son aşamalarda olduğunu söyleyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Haberin Devamı