Gazete Vatan Logo

YGS’de Vizyon Koleji’nin büyük başarısı!

Üniversiteye hazırlıkta başarının sırrı çözüldü. Vizyon Koleji, üniversite hazırlık okulu programı sayesinde bu yıl sınava girmiş öğrencilerine ilk 500’de 5 derece, ilk 1000’de 9 derece ve ilk 5000’de 22 derece yaptırdı.

YGS’de Vizyon Koleji’nin büyük başarısı!

Vizyon Koleji lise programı olan ‘’Üniversite Hazırlık Okulu’’ 4 güçlü özelliği ile fark yaratıyor ve size eşsiz bir eğitim olanağı sağlıyor. Vizyon Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Cem Arıtuluk üniversite sınavlarında başarılı olmalarını şu şekilde anlatıyor:

Üniversiteye 4x4 Hazırlık

Bir şekilde üniversite mezunu olmanın geçer akçe olduğu yıllar artık çok geride kaldı. Günümüzde üniversite mezunları iş bulmakta en çok zorlananlar haline geldi. İşverenler seçimlerini kendilerini her yönden geliştirmiş olan, iyi derecede İngilizce konuşabilen, kültürlü , donanımlı ve özgüveni yüksek bireylerden yana kullanıyor. Lise yıllarında alacak olduğunuz eğitimin niteliği, üniversite başarınızı ve sonrasındaki kariyerinizi doğrudan etkileyecek. Lise yıllarını sadece sınav hazırlığı olarak görmek geleceğinize büyük zarar verebilir. Bu yüzden hem sınava hem de profesyonel yaşama hazırlanabilmek için ''bir dershane eğitiminden çok daha fazlasına ihtiyacınız var!''

Sınava girmiş tüm öğrencilerin derece yaptığı tek okul: Vizyon Koleji!

Haberin Devamı

Vizyon Koleji, üniversite hazırlık okulu programı sayesinde bu yıl sınava girmiş öğrencilerine beklenenin üzerinde dereceler yaptırdı.

Vizyon Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Cem Arıtuluk öğrencilerine üniversite sınavlarına nasıl hazırladıklarını şu şekilde anlatıyor:

İdealinizdeki bölüme güçlü ve iddalı bir programla hazırlanın.

Vizyon Koleji öğrencisi, 9. sınıftan itibaren üniversite adayıdır. Bu nedenle biz liseye ‘’Üniversite Hazırlık Okulu’’ diyoruz. Üniversite hazırlık okulu programı 11 ve 12. sınıflarda SınavPLUS adı verilen, yüksek başarı odaklı özel bir içerikle uygulanıyor. SınavPLUS programında her öğrenci üniversite sınavlarında uzmanlaşmış, profesyonel bir ‘’Sınav Koçu’’ tarafından izlenir ve yönlendirilir. Öğrencilerin okul dışında özel kurs, rehberlik, danışmanlık vb. takviyeler almasına kesinlikle gerek kalmaz.

Üst düzey kampüs olanaklarıyla yaşam boyu başarıya odaklanın!

Kişisel gelişim kazanımları yaşam boyu başarının anahtarıdır. Vizyon Koleji üniversite hazırlık okulu hem sınava hem de kariyere güçlü bir hazırlık sağlıyor. Dershaneden daha nitelikli bir sınava hazırlık eğitimi verilirken aynı zamanda öğrencilerin kişisel, kültürel ve sosyal gelişimleri de özel bir program kapsamında takip edilir. Amacımız öğrencileri bir şekilde üniversiteye yerleştirmek değildir. Vizyon Koleji için başarı öğrencilerini bir yandan ideallerindeki meslek ve üniversite için sınava hazırlarken, diğer yandan da onların sağlıklı zihin yapısına sahip, kültürlü, donanımlı, yüksek özgüvene sahip, dünya vatandaşı yetişkinler olarak hayata atılmalarını sağlamaktır.

Haberin Devamı

Hazırlık atlama eğitimiyle üniversitede 1 yıl kazanın!

İngilizce eğitimi Vizyon Kolejinin en önem verdiği alanlardan biridir. Çünkü üniversite sınavını kazanan öğrencilerin, hem fakültede hem de profesyonel hayattaki en büyük sorunu ve engeli İngilizcedir. Lise yılları yaşam boyu başarı için zorunluluk olan İngilizce öğrenimi için büyük bir fırsattır ve iyi değerlendirilmelidir. Başarılı bir üniversite yaşamı ve profesyonel gelecek için iyi derece İngilizce öğrenmek hayati derece önemlidir. Bu amaçla, uluslararası standartlara göre yapılandırılan İngilizce programımız, öğrencileri önce genel İngilizcede ileri seviyeye getirmeyi, ardından da akademik İngilizce eğitimi ile öğrencilerin üniversite hazırlık sınıfından muaf tutulmasını hedeflemektedir.

Haberin Devamı

Büyük düşünün! İdealinizdeki bölümü isterseniz Türkiye’de isterseniz yurtdışında okuyun !

Vizyon Koleji öğrencileri, sahip oldukları nitelikli eğitim, İngilizce seviyesi ve üst düzey kişisel gelişim donanımlarının sonucu olarak ideallerindeki eğitimi hem Türkiye hem de dünyanın herhangi bir yerinde alabilecek kapasite ve özgüvenle yetiştirilir. Öğrencilerimiz bu konuda her zaman vizyoner ve cesaretli olmaya teşvik edilir. Bu amaçla lise dönemi boyunca öğrenci ve velilerimize yurt dışında üniversite eğitimi ile ilgili nitelikli bilgilendirmeler yapılarak, öğrencilerimizin kariyer haritalarının global bir vizyonla oluşturulması sağlanır. Vizyon Kolejinden mezun olan öğrenciler, Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya ve Avrupa Birliğinde bulunan prestijli üniversitelere başvuru yapabiliyor. Dileyen öğrencilerimizin tercih ettikleri yurt dışındaki anlaşmalı üniversitelere kayıtları Vizyon Koleji tarafından yapılıyor.

Haberin Devamı