Gazete Vatan Logo

Yeter'in 38. bölümünde Yekta ile Miray'ın yolları ayrılıyor!

Yeter'in 38. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeter'in yeni bölümünde Yekta Miray'dan neden ayrılmak istiyor? Miray gözyaşları içinde kalıyor... Yekta bu kararı isteyerek mi veriyor yoksa mecbur mu kalıyor? Hepsi bu akşam Yeter'de...

Yeter'in 38. bölümünde Yekta ile Miray'ın yolları ayrılıyor!

Yeter 38. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeter'in yeni bölümünde Yekta ve Miray'ın ayrılığı dikkatleri üzerine çekiyor. Yekta evden gitmek isteyen oğluna giderse bir daha dönemeyeceğini söylüyor. Tüm gelişmeler Yeter'in bu akşamki bölümünde izlenecek.

Başrollerinde Pelin Karahan, Yurdaer Okur, Ekin Türkmen, Wilma Elles, Tolga Evren, Fatih Koyunoğlu, Selen Domaç, Ayin Yeşim Çapanoğlu ve Rüçhan Çalışkur’un yer aldığı Yeter 38. yeni bölümü ile 8 Aralık 2016 Perşembe akşamı saat 20:00'da Atv'de.

YETER 38. BÖLÜM FRAGMANI



YETER 38. BÖLÜM 2. FRAGMANI

YETER 38. BÖLÜM ÖZETİ

''Seven her erkeğin yaptığını yapıyorum..''

Yeter dizisi yeni bölümde bu hafta, hapishane günlerini çok iyi değerlendirmiş olan Yekta, hayat hikâyesini anlattığı kitabının tanıtımı için evinde bir parti verir. Onu cezaevine yollayan herkes oradadır. Yekta'nın küllerinden doğuşuna biraz endişeyle şahit olurlar.

Onun herkesle tek tek hesaplaşacağının farkındadırlar. Ancak bu konuda sıranın kendilerine gelmesini beklemekten başka yapabilecekleri hiçbir şey yoktur. Yekta bu intikam yolculuğuna kimle başlayacağını çoktan seçmiştir. Onunla işi bittiğinde, geriye ne evi, ne işi, ne hayalleri, ne de kendine güveni kalacaktır.

Haberin Devamı

Kitabın önsözünde kinayeli bir şekilde teşekkür edilmemiş tek kişi Miray'dır. Yekta ona mesajını kitabın içinde gizli bir cümleyle vermiştir. Acaba Miray onun için geç olmadan bu mesajı bulabilecek midir? Hepsi ve dahası Yeter 38. bölümde yanıt bulacak....

YETER HİKAYE

Henüz üniversite öğrencisiyken tanıştığı ünlü ve başarılı cerrah Yekta Harmanlı'yla evlenen Aylin; kısa sürede bu büyülü rüyadan uyanırken, kendini bir karabasanın ortasında bulur. Yaşadığı psikolojik şiddete daha fazla dayanamayacağını anladığında boşanmayı dener ama başaramaz. İkinci çocuğuna hamile kaldığında tek bir amacı vardır. Çocuklarıyla birlikte kocasından kaçmak… Bütün hayatını etkileyecek o büyük yalanı kocasına söylerken, sırrını paylaştığı yakınlarından biri ona ihanet etmeye hazırlanmaktadır.