Gazete Vatan Logo

Yeter dizisinin 32. bölüm fragmanında Yekta Aylin'i yakalıyor mu?

Yeter dizisinin 32. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeter'in yeni bölümünde Yekta Aylin'in izini buldu mu? Çocuklar bulanabilecek mi? Hepsinin cevabı Yeter'in bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde...

Yeter dizisinin 32. bölüm fragmanında Yekta Aylin'i yakalıyor mu?

Yeter dizisinin 32. bölüm fragmanı yayınlandı. Yine heyecanlı olaylara sahne olan Yeter'in yeni bölümünde Yekta Aylin'e birinin yardım ettiğini anlıyor. Aylin'e çok yaklaşan Yekta onu bulacak mı? Evden kaçan çocuklar nereye gitti? Yeter yeni bölümüyle bu akşam ATV'de olacak.

Pelin Karahan ve Yurdaer Okur'un başrollerini paylaştığı Yeter dizisi 32. bölümü ile 27 Ekim Perşembe akşamı saat 20:00'da Atv'de.

YETER 32. BÖLÜM FRAGMANI



"Ben size söylemiştim onunla baş edemeyeceğinizi!"

YETER 32. BÖLÜM 2. FRAGMANI



YETER DİZİSİ SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Aylin ve çocukları sağ salim karşısında gören Miray, ilk şoku atlattıktan sonra Yekta'ya ailesinin yaşadığını söylemek için yola çıkar. Onu durduramayan Aylin büyük bir paniğe kapılır. Çocuklarını alıp çiftlikten ayrılmaktan başka çaresi yoktur.

Aynı dakikalarda Yekta ile görüşmekte olan Atlas, oğlu Tayfun'dan aldığı uyarıyla harekete geçer. Artık ok yaydan çıkmıştır. Yalan söylemek ve suça bulaşmak konusunda direnç gösteren Miray, Yekta'ya her an gerçeği anlatmak üzeredir.

Haberin Devamı

Yekta ise, Atlas'ın ona getirdiği çocukların sahte kimliğindeki bir detayı fark eder. Kimliklerdeki anne adı Leyla'dır. Miray'a e-mail gönderen okuyucunun adı da Leyla'dır.

Bu kadının Aylin olduğundan şüphelenir. İlk defa kayda değer bir ipucu yakalamıştır. Ve bunun üzerine gidecektir.

GENEL HİKAYE

Henüz üniversite öğrencisiyken tanıştığı ünlü ve başarılı cerrah Yekta Harmanlı'yla evlenen Aylin; kısa sürede bu büyülü rüyadan uyanırken, kendini bir karabasanın ortasında bulur. Yaşadığı psikolojik şiddete daha fazla dayanamayacağını anladığında boşanmayı dener ama başaramaz. İkinci çocuğuna hamile kaldığında tek bir amacı vardır. Çocuklarıyla birlikte kocasından kaçmak… Bütün hayatını etkileyecek o büyük yalanı kocasına söylerken, sırrını paylaştığı yakınlarından biri ona ihanet etmeye hazırlanmaktadır.

YETER BAŞROL OYUNCULARI

Pelin Karahan (Aylin)

Masal gibi başlayan evliliği kısa zamanda kâbusa dönüşür. Çocuklarını korumak için söylediği yalan onu ve çevresindeki herkesi bir girdap gibi içine çekerken; Aylin bu esaretten kurtulabilecek midir?

Haberin Devamı

Yurdaer Okur (Yekta)

Kendini bildi bileli avcıydı. Ama bir gün ürkek bir tavşana av oldu. Hayatta en büyük silahı zekâsı olan bir beyin cerrahı; küçümsediği karısı ve karısının yakınları tarafından beş yıldır kandırıldığını öğrendiğinde büyük bir sessizliğe gömülür. Bu; fırtına öncesi sessizliktir.